reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ruchy dzidzi

Moja mała od wczoraj wali mnie czymś po pęcherzu i mam już dość. Jest cały obolały, wytrzymać się nie da. I na domiar tego jeszcze wsadziła też wczoraj jakąś część pod prawe żebro, no i też boli, a do tego mam ograniczone ruchy i nawet sobie tyłka podetrzeć za bardzo nie mogę, bo się nie zegnę.
Ałć!
:wściekła/y:

reklama
Lorien wspolczuje, rozumiem co czujesz, moja mala jednak jest na tyle mala ze jak ja zmienie pozycje to ona tez jeszcze moze...

oj, mój pęcherz tez woła o odszkodowanie:baffled:
mały chyab główką uciska na niego i ciągle chce mi się siku:baffled:
a poza tym rozstawia swoje spiczaso-kłujące łokcie na boki i zadowolony tak se siedzi. a matka nie moze się położyć na żadnym boku. no i nogi też pracują, chociaż nimi za bardzo nie wierzga, ale próbuje je wyprosowac ciągle:eek:
heh... kochany ten mój wierciuch:-)

moj pecherz tez juz u kresu wytrzymalosci,chodze siku chyba co piec minut i do tego to 2 kropelki leca i koniec:baffled:,dzidzius zrobil sobie chyba z niego poduszke:-D,a do tego cala skora na brzuchu juz mnie boli od tego kopania a najgorzej to jest po prawej stronie:eek:

A ja siusiam wyjatkowo rzadko....czasami równiez mam momenty ze mi sie tak bardzo bardzo chce ...usiade i albo nic nie leci albo wyleci z 5 kropelek:wściekła/y:

Mi jak patrze z gory to wydaje siem, ze jest nizej niz byl, ale jak spojrze do lustra to wydaje mi sie, ze nic sie nie zmienilo, wiec moze cos sie zaczyna, ale jeszcze nie na tyle, zebym byla sama w stanie to zauwazyc. Lekarz wczoraj nic niemowil, wiec chyba nie. :no:

Moja mama dziś oglądała moje fotki sprzed dwu tygodni i stwierdziła, że mi trochę zszedł brzucho niżej :baffled: Ja tam nic nie zauważyłam, bo oglądam go codziennie :happy:

reklama
Mnie według mojej mamy i mojego męża z lekka opadł. Zresztą czuję go teraz na nogach, więc się chyba zgadza.

Mała dalej w tej dziwnej pozycji. :no:

Do góry