reklama
kamamamusia
Fanka BB :)
Ela, nieźle....musiało się Filipkowi podobać bardzo!
Mój maluszek tez siedzi często po prawej stronie. Lubię objąć dłońmi brzuch i czuć jak się przesuwa, to tu, to tam...chciałabym już go zobaczyć...
Mój maluszek tez siedzi często po prawej stronie. Lubię objąć dłońmi brzuch i czuć jak się przesuwa, to tu, to tam...chciałabym już go zobaczyć...
M
MariaOla
Gość
moje cudo ciągle siedzi wpoprzek mam brzuch podłużny, jakbym połknęła bumerang ;-)
a wczoraj, to się zaśmiewalismy z Jarkiem, bo maleństwo miało 3 końce tzn 3 wybrzuszenia zrobiły się na brzuszku, 1 po prawej stronie tuż pod żebrem, 2 w okolicy pępka, a 3 poniżej, koło kości miednicowej :sick: I jak to dzieciątko tam się ułożyło .... to nie mamy pojęcia
a wczoraj, to się zaśmiewalismy z Jarkiem, bo maleństwo miało 3 końce tzn 3 wybrzuszenia zrobiły się na brzuszku, 1 po prawej stronie tuż pod żebrem, 2 w okolicy pępka, a 3 poniżej, koło kości miednicowej :sick: I jak to dzieciątko tam się ułożyło .... to nie mamy pojęcia
u mnie codziennie dzidzius daje popis na calego,najgorzej jest wieczorami,gora brzucha tuz pod piersiami juz tak mnie boli od tego boksowania ze dotknac sie tam nie umiea tu jeszcze 6 tygodni do konca,chyba bede miala narzady do wymiany
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Moj sie ostatnio tak przeciaga, ze normalnie budze sie w nocy z bolu. :-( A Piotrek ma ubaw.
Elma
Małgosia
A moja dzisiaj jakaś śpiąca i nie rusza się za bardzo, martwi mnie to:-(. Już wolę jak się na mnie wyżywa.
reklama