reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ruchy dzidzi

reklama
Moja koleżanka na początku nie chciała a potem zachciała jak już miała 8cm:-Dwyśmiali ją;-)

Dziewczyny, a czy te twarde brzuszki nie są przypadkiem skutkiem tego, że w ostatnich dniach macie dużo pracy w związku ze Świętami? Bo ja jak siedzę i nic nie robię to jest ok, a jak tylko zacznę chodzić albo sprzątać to zaraz mi się brzunio napina. Może u was też tak jest :confused:

Moja mała się kręci niesłychanie. A wczorajszy dzień i dzisiejsza noc, to po prostu jedno wielkie przeciąganie. Mała szuka miejsca, chce się prostować, a w brzuszku ciaśniutko....
Mam jendak nadzieję, że jeszcze nie zamierza mi robić alarmów i wychodzić do grudniowego świata.....Brzuszek twardy już nawet w nocy, nie tylko wtedy kiedy wstanę coś robić. Teraz jak siedzę też twardy. Czasem zmięknie, ale bardzo rzadko.
Acha i zastanawiam się, czy jak dzidzia ma czkawkę to czuć ją tam gdzie ma główkę, czy tam gdzie ma brzuszek....??????

Lorien swietne pytanie, ja czkawke czulam zawsze nad spojeniem, a od paru dni czuje z lewej strony w polowie brzucha. :baffled: I jestem przerazona czy ten maly smyk mi sie czasem nie przekrecil. :eek: :szok:

reklama
Filip jak ma czkawke, to generalnie czuję ją najbardziej nad spojeniem. ale i tak cąły brzuch skacze:baffled:
i te czkawki jakos długo trwają, nawet pół godziny. młody zaczyna się denerwowac i wierci sie że aż boli:eek:

Do góry