reklama
M
MariaOla
Gość
ojoj ........ maleństwo ćwiczy kickboxing ale będzie miało mięśnie
M
MariaOla
Gość
Xandii, to ciebie ostatnio córunia drapała po czym ?
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
A mnie moj skarbek wczoraj wystraszyl. Caly dzien sie prawie wcale nie ruszal, czulam tylko jego pupe po prawej stronie i nic. Ani glaskanie, ani bujanie brzuchem nie pomagalo, wogole pozycji nie zmienial. Rano to samo. Juz sobie powiedzialm, ze jak Piotrek wroci z pracy o 14 to pojedziemy do szpitala. No ale naszczescie teraz zaczal sie wiercic.
Chyba chcial ukarac mame za wczorajsze sprzatanie. Wzielam sie za szorowanie szafek w kuchni i umycie paneli w pokoju (mamy scianke dzialowa postawiona z paneli). Dzisiaj caly dzien nic nie robie. Olac sprzatanie.
Chyba chcial ukarac mame za wczorajsze sprzatanie. Wzielam sie za szorowanie szafek w kuchni i umycie paneli w pokoju (mamy scianke dzialowa postawiona z paneli). Dzisiaj caly dzien nic nie robie. Olac sprzatanie.
Mój synek tradycyjnie wierci się Po ostatnim czwartkowym bezruchu wole jak się tak wygina, bo przynajmniej wiem, że z nim wszystko jest dobrze ;-) On to uwielbia prostować sobie nóżki Co niestety mamusię dość mocno boli, ale co tam - dla niego zniosę wszystko
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
Lorien ja tez mam ciagle twardy brzuch
reklama