reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Tez gdzies czytalam, ze jak sie wiecej pije, to sie zwieksza liczba wod plodowych, ale to ponoc tylko na plus dla dzidziusia jest. Wiec pijmy NA ZDROWIE.
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
je chyba Michas ma czkawke, czuje takie rytmiczne podskakiwanie bardzo delikatne :-) smieszne to :-)
Karlam no to się doczekałaś ;-):-)
A moje maleństwo to już chyba samo ma dosyć siedzenia w ciasnym brzuszku mamusi bo tak się wypina cały czas że aż w niektórych momentach to wcale nie jest przyjemne Upatrzyło sobie prawą stronę brzuszka i ciągle tam baluje A wasze maleństwa po której stronie sobie siedzą Macie tak jak ja że ciągle po jednej stronie czujecie ruchy
A moje maleństwo to już chyba samo ma dosyć siedzenia w ciasnym brzuszku mamusi bo tak się wypina cały czas że aż w niektórych momentach to wcale nie jest przyjemne Upatrzyło sobie prawą stronę brzuszka i ciągle tam baluje A wasze maleństwa po której stronie sobie siedzą Macie tak jak ja że ciągle po jednej stronie czujecie ruchy
Elżbietka
mother of two sons&angel
moja żabka siedize tez po prawej stronie. i wlasnie w tym momencie wypina się że az boli
a wczesniej miął czkawke przez pół godziny chyba
a wczesniej miął czkawke przez pół godziny chyba
Moja dzidzia rozpycha sie ciągle na różne strony, ale zdecydowanie najbardziej czuję po mojej prawej stronie. Mogę wręcz wyczuć małą stopkę lub kolanko jak taki słodki wzgórek rośnie na prawym lub środkowym miejscu brzuszka.
T
tynka
Gość
MOja to lubi wypinac tyleczek i rozpychac sie raczkami zcasami tak mnie zaboli ze az jekne
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
dzisiaj Filip przeszedł samego siebie, jesli chodzi o demolowanie moich wnętrzości. brzuch mi latał na wszytstkie strony, troche dziwnie to wyglądało, zwłaszcza że akutar byliśmy w kościele. a ja śpiewam w chórze i stoję z przodu, wiec doskonały widok mieli wszyscy na mój skaczący brzuch