reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ruchy dzidzi

reklama
Tez gdzies czytalam, ze jak sie wiecej pije, to sie zwieksza liczba wod plodowych, ale to ponoc tylko na plus dla dzidziusia jest. Wiec pijmy NA ZDROWIE. :tak:

Poza tym jak mama dużo pije, to dziecko też potem lubi pić i nie trzeba w nie wmuszać, a przecież o to chodzi, nie? :tak:

Karlam no to się doczekałaś ;-):-):tak:

A moje maleństwo to już chyba samo ma dosyć siedzenia w ciasnym brzuszku mamusi bo tak się wypina cały czas że aż w niektórych momentach to wcale nie jest przyjemne:zawstydzona/y: Upatrzyło sobie prawą stronę brzuszka i ciągle tam baluje :dry: A wasze maleństwa po której stronie sobie siedzą:confused::confused: Macie tak jak ja że ciągle po jednej stronie czujecie ruchy:confused::confused:

Dziewczyny, ja wczoraj na meczu mialam w brzuchu prawdziwa kibickę. Nie szło usiedziec. Zuzia machala czym się da i na dodatek w rytm kibicowskiego bębna :-D
Szkoda, ze drużyna taty minimalnie przegrała mecz :(

Moja dzidzia rozpycha sie ciągle na różne strony, ale zdecydowanie najbardziej czuję po mojej prawej stronie. Mogę wręcz wyczuć małą stopkę lub kolanko jak taki słodki wzgórek rośnie na prawym lub środkowym miejscu brzuszka.

reklama
dzisiaj Filip przeszedł samego siebie, jesli chodzi o demolowanie moich wnętrzości. brzuch mi latał na wszytstkie strony, troche dziwnie to wyglądało, zwłaszcza że akutar byliśmy w kościele. a ja śpiewam w chórze i stoję z przodu, wiec doskonały widok mieli wszyscy na mój skaczący brzuch:szok: :-D

Do góry