reklama
M
MariaOla
Gość
Lorien ...... mój gin mówi, że niektóre dzieciaczki to i w ostatnim tygodniu się przekręcają główką w dół i schodzą do kanału rodnego. Także bez ciśnień :-)
marcela kl.
Fanka BB :)
mój maluszek nigdy nie miał czkawki.. to podobno śmieszny widok bo brzuszkiem tak rzuca.. za to kłucie mam pewnie też schodzi w dół i czuje to dotkliwie.. ucisk na pęcherz, jajniki i jakies nerwy kregosłupa ze niaraz myślę ze jestem sparaliżowana.. a do tego to stawianie sie macicy.. byle donosić:-)
agnieszka22
Mamy styczniowe 2007
Moje maleństwo urzadziło sobie chyba w brzuszku andrzejki bo kopie mnie nie miłosiernie. Chyba najwieksza fjajde sprawia mu to jak wymierzy mi kopniaka w zebra i ja atychmiast sie prostuje.
kamamamusia
Fanka BB :)
a jak to czujesz? i o co chodzi z tym "stawianiem sie"?a do tego to stawianie sie macicy.. byle donosić:-)
mój chłopczyk siedzi główką w dół...od tygodnia czuję ucisk w podbrzuszu...to chyba normalne????
I kilka razy w ciągu 2 dni czułam taki jakby 1-2 sekundowy malutki skurczyk , ale bardzo nisko, jakby już w pochwie, jakby prąd o niskim napięciu przeze mnie przeleciał...
Do tej pory łaziłam sobie po cały mieście, ale teraz już daję spokój - wolę poczekać, poprosić i pojechac z Mariuszem samochodem...bo ten ucisk na dole trochę mnie przeraża....
Ja miałam pierwszy raz coś takiego jak ty Kamilala ponad tydzień temu i okazało się że dzidzia już jest tak nisko (schodzi do kanału rodnego) że uciska na wszystkie nerwy i mięśnie Więc u ciebie pewnie to samo się dzieje
Elżbietka
mother of two sons&angel
ja mam czasami, (w tej chwili tez) taki klujący ból w dole brzucha, lekko przypomina ból miesiączkowy.
a Filip wierci sie jak da rady. a czytałąm gdzies że najintensywniejsze ruchy sa do 28 tygodnia. tralala. u mnie od 30 się zaczeła jazda tak naprwde
czasami boli, szczególnie jak sie mocno wypnie na pępku
no i moja biedna wątroba, co stałą się workiem treningowym chyab dal nóg
a Filip wierci sie jak da rady. a czytałąm gdzies że najintensywniejsze ruchy sa do 28 tygodnia. tralala. u mnie od 30 się zaczeła jazda tak naprwde
czasami boli, szczególnie jak sie mocno wypnie na pępku
no i moja biedna wątroba, co stałą się workiem treningowym chyab dal nóg
reklama