reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ruchy dzidzi

Wituś ma czkawkę kilka razy dziennie - nawet teraz ją ma :-D A wierci się ostatnio niemilosiernie. Nie wiem czy on tam dyskotekę ma czy co :confused:

reklama
Moj Arien ma czkawke kazdego wieczora:-) ostatnio czuje ze ma coraz mniej miejsca:tak: jak sie wierci to tak az mnie boli wszystko;-)

Emilka miała czkawkę wczoraj jak się kładłam spać i rano, jak wstawałam też miała. W dzień conajmniej raz ma.
Przeciąga się bączek mały, czuje jak gmera mnie w okolicach pępka słodzizna :-D

czesc Dziewczyny :) Moj Dominik również bardzo mocno wije sie tam u mnie w brzuchu .. a wydawało mi sie że będzie "kopał " coraz słabiej ... hmm .. do tego odczuwam dziwne kłucie w podbrzuszu czy Wy tez tak macie ??

czesc Dziewczyny :) Moj Dominik również bardzo mocno wije sie tam u mnie w brzuchu .. a wydawało mi sie że będzie "kopał " coraz słabiej ... hmm .. do tego odczuwam dziwne kłucie w podbrzuszu czy Wy tez tak macie ??

MamaDominika już pisałam w jakimś wątku że ja takie bóle miałam tydzień temu i okazało się że dziecko zachodzi do kanału rodnego, z stąd te kucie:eek:

Jak Ci fajnie Xmamuska, do kanału rodnego schodzi. A moja mała? ucieka byle wyżej, chyba jej dobrze w moim brzuszku

Lorien spokojnie jeszcze ma czas :tak::tak: A jeśli się nie przekręci to trudno cc też dla ludzi :tak::-):-) Damy radę nie martw się wszystkim po kolei bo Emilka będzie smutaskiem ;-);-):-)

reklama
Do góry