reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ruchy dzidzi

Wituś ma czkawkę kilka razy dziennie - nawet teraz ją ma :-D A wierci się ostatnio niemilosiernie. Nie wiem czy on tam dyskotekę ma czy co :confused:

reklama
Moj Arien ma czkawke kazdego wieczora:-) ostatnio czuje ze ma coraz mniej miejsca:tak: jak sie wierci to tak az mnie boli wszystko;-)

Emilka miała czkawkę wczoraj jak się kładłam spać i rano, jak wstawałam też miała. W dzień conajmniej raz ma.
Przeciąga się bączek mały, czuje jak gmera mnie w okolicach pępka słodzizna :-D

czesc Dziewczyny :) Moj Dominik również bardzo mocno wije sie tam u mnie w brzuchu .. a wydawało mi sie że będzie "kopał " coraz słabiej ... hmm .. do tego odczuwam dziwne kłucie w podbrzuszu czy Wy tez tak macie ??

czesc Dziewczyny :) Moj Dominik również bardzo mocno wije sie tam u mnie w brzuchu .. a wydawało mi sie że będzie "kopał " coraz słabiej ... hmm .. do tego odczuwam dziwne kłucie w podbrzuszu czy Wy tez tak macie ??

MamaDominika już pisałam w jakimś wątku że ja takie bóle miałam tydzień temu i okazało się że dziecko zachodzi do kanału rodnego, z stąd te kucie:eek:

Jak Ci fajnie Xmamuska, do kanału rodnego schodzi. A moja mała? ucieka byle wyżej, chyba jej dobrze w moim brzuszku

Lorien spokojnie jeszcze ma czas :tak::tak: A jeśli się nie przekręci to trudno cc też dla ludzi :tak::-):-) Damy radę nie martw się wszystkim po kolei bo Emilka będzie smutaskiem ;-);-):-)

reklama
Do góry