reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ruchy dzidzi

aph, no to właśnie ja mam tak cały czas- kopniaczki bardzo rzadko- raz, dwa razy dziennie. Ale za to cały czas się przeciąga i wyciąga:tak:

reklama
A moja Martusia spokojna,Natalka bardziej szalała.Martusia mnie nie kopie tylko raczej boksuje, może będzie grzeczna po mamusi...:-DA w nocy raczej mało śpią, więcej w dzień, Natalce tak zostało potem przez jakiś czas:-)

U mnie raczej było odwrotnie- Ola kopała srtasznie i właśnie w nocy, ale jak się urodziła to od razu przesypiała całą noc- naprawdę nie wiem co to nieprzespana noc. Mam taką cichą nadzieję, że dzidzia weźmie przykład po starszej siostrze...

Moja mała dzisiaj sie dłuuugo męczyła z czkawką. A mówiłam: nie wszystko naraz, to się nałykała tych wód :no::-D

Moja dzidzia też ostatnio ma dość często czkawkę:tak: aż mnie czasami zastanawia czy to aby normalne bo mamy ją nawet 2 razy dziennie:eek:

Moja mala tez ostatnio miala czkawke.....oczywiscie wieczorem jak juz w lzozku lezalam ...Paweł to byl tak zdzwiony ta czkawka ze az musial brzusio podotykac co mu sie bardzo rzadko zdaza:-D :-D
KArla czkawka to takie rytmiczne ruchy na ogol w tych samych odstepach czasu ja to odczuwam jak takei male podskakiwanie:tak:

reklama
U mnie czkawka na porzadku dziennym nawet kilka razy w ciagu dnia i raz w ciagu nocy :-p Mala pijaczka :laugh2: Ja wszytkie czkawki to dczuwam albo na kregoslupie albo w miednicy zalezy czy stoje czy leze a pozatym mala sie wierci czasem bolesnie kopnie np po zebrach albo kuksanca w bok da ale najbardziej to sie uwielbia wypinac przez brzuch co by ja klepac :laugh2:

Do góry