reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ruchy dzidzi

aph, no to właśnie ja mam tak cały czas- kopniaczki bardzo rzadko- raz, dwa razy dziennie. Ale za to cały czas się przeciąga i wyciąga:tak:

reklama
A moja Martusia spokojna,Natalka bardziej szalała.Martusia mnie nie kopie tylko raczej boksuje, może będzie grzeczna po mamusi...:-DA w nocy raczej mało śpią, więcej w dzień, Natalce tak zostało potem przez jakiś czas:-)

U mnie raczej było odwrotnie- Ola kopała srtasznie i właśnie w nocy, ale jak się urodziła to od razu przesypiała całą noc- naprawdę nie wiem co to nieprzespana noc. Mam taką cichą nadzieję, że dzidzia weźmie przykład po starszej siostrze...

Moja mała dzisiaj sie dłuuugo męczyła z czkawką. A mówiłam: nie wszystko naraz, to się nałykała tych wód :no::-D

Moja dzidzia też ostatnio ma dość często czkawkę:tak: aż mnie czasami zastanawia czy to aby normalne bo mamy ją nawet 2 razy dziennie:eek:

Moja mala tez ostatnio miala czkawke.....oczywiscie wieczorem jak juz w lzozku lezalam ...Paweł to byl tak zdzwiony ta czkawka ze az musial brzusio podotykac co mu sie bardzo rzadko zdaza:-D :-D
KArla czkawka to takie rytmiczne ruchy na ogol w tych samych odstepach czasu ja to odczuwam jak takei male podskakiwanie:tak:

reklama
U mnie czkawka na porzadku dziennym nawet kilka razy w ciagu dnia i raz w ciagu nocy :-p Mala pijaczka :laugh2: Ja wszytkie czkawki to dczuwam albo na kregoslupie albo w miednicy zalezy czy stoje czy leze a pozatym mala sie wierci czasem bolesnie kopnie np po zebrach albo kuksanca w bok da ale najbardziej to sie uwielbia wypinac przez brzuch co by ja klepac :laugh2:

Do góry