reklama
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
A moja Martusia spokojna,Natalka bardziej szalała.Martusia mnie nie kopie tylko raczej boksuje, może będzie grzeczna po mamusi...A w nocy raczej mało śpią, więcej w dzień, Natalce tak zostało potem przez jakiś czas:-)
U mnie raczej było odwrotnie- Ola kopała srtasznie i właśnie w nocy, ale jak się urodziła to od razu przesypiała całą noc- naprawdę nie wiem co to nieprzespana noc. Mam taką cichą nadzieję, że dzidzia weźmie przykład po starszej siostrze...
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
U mnie dzisiaj cisza. Maluszek sie rusza, ale jakos tak spokojniej. Zadnych gwaltownych ruchow.
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
ja u Michasia nie zauwazylam czkawki, moze poprostu jej nie ma, albo ja nie umiem tego rozpoznac
T
tynka
Gość
Moja mala tez ostatnio miala czkawke.....oczywiscie wieczorem jak juz w lzozku lezalam ...Paweł to byl tak zdzwiony ta czkawka ze az musial brzusio podotykac co mu sie bardzo rzadko zdaza
KArla czkawka to takie rytmiczne ruchy na ogol w tych samych odstepach czasu ja to odczuwam jak takei male podskakiwanie
KArla czkawka to takie rytmiczne ruchy na ogol w tych samych odstepach czasu ja to odczuwam jak takei male podskakiwanie
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Moj maluszek tez miewa czkawke, ale tak powiedzmy raz w tygodniu.
reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
U mnie czkawka na porzadku dziennym nawet kilka razy w ciagu dnia i raz w ciagu nocy Mala pijaczka Ja wszytkie czkawki to dczuwam albo na kregoslupie albo w miednicy zalezy czy stoje czy leze a pozatym mala sie wierci czasem bolesnie kopnie np po zebrach albo kuksanca w bok da ale najbardziej to sie uwielbia wypinac przez brzuch co by ja klepac