reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ruchy dzidzi

Lekarz mnie uspokoił, bo powiedział, że nawet tydzień przed porodem może się dzieciak obrócić, więc już się nie martwię, że leży w poprzek, oby tylko nie był "poprzeczniaczkiem" ;-)

reklama
Moje drugie szczęście kopie jak szalone nic się nie zmieniło, dziś jak byłam na tej wizycie alarmowej u ginki to się uśmiałyśmy bo jak chciała odsłuchać tętna dziecka przez taką trąbkę to dzidzia tak ją skopała że nie dało rady posłuchać.Powiedziała że pierwszy raz ją chyba tak dziecko skopało :tak::-);-)

ten moj brzdac tez dzis troche spokojniejszy,i nawet dal mi troche w nocy pospac,ale od poludnia tak mi wpycha ta swoja pupke pod zebra ze oddychac nie umie:eek:

no ja wczoraj narzekałam na zbytni spokój, ale dziś już szaleje od rana. Głownie żebra i bolesne kopniaki w brzuch :-)

Wituś od kilku dni tak szaleje, że aż wytrzymać czasem nie mogę. Wczoraj wieczorem tak się rozpychał się na wszystkie strony, że aż brzuch mi się napiął i musiałam się położyć, bo na nogach nie mogłam ustać :szok: A dziś od godziny 5 już nie śpię, bo on znowu szaleje :-( Cieszę się jak się rusza, bo to oznacza, że z nim wszystko jest dobrze, ale mógłby dać matce troszkę odpocząć :zawstydzona/y:

reklama
Wczoraj czulam jak mi sie pod skora przesuwa "cos", albo reka albo noga. Ale jakie smieszne uczucie. Maly chyba sie probowal podrapac ta noga czy reka o cos, bo jezdzil nia tam i spowrotem. :tak:

Do góry