reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ruchy dzidzi

Moj maluch dal mi wczoraj popalic. Momentami to az sie za brzuch l;apalam, chyba urosl i sily nabral, bo to jest niemozliwe, zeby takie malutkie stworzonko potrafilo tak dokopac. No i dzisiaj od rana znowu. :eek: :-)

reklama
to będziesz mić energicznego synka... a może on w nocy śpi i w dzień szaleje?
to jest nadzieja, że mu tak zsotanie po narodzinach:tak:

a ostatnio przczytałam, że w ostatnim miesiącu maluch przybiera średnio 150g na tydzień.:tak:

No wlasnie niestety nie. Rozrabia bez wzgledu na pore dnia czy nocy. Ale bardziej jednka w nocy, niestety. Bo ja jestem straszny spioch i jak mu tak zostanie, to bedzie dla mnie tragedia.

Filip wczoraj tez mi dał popalic. byłam u siostry, a ona słuch aostrej muzyki, Mały nie przyzwyczajiny to takiej ilsoci basów i wrzasków. biedny chyab się przestraszył, bo kopał jak szalony i dźgał mnie czymś spiczastym (podejrzewam ze łokciem).
dziś ma znowu faze przeprowadzania się na plecy :szok: i tak machca nóżkami i rączkami ze ja podskakuje. średni co 30 sekund taka niespodziewana seria:baffled:

Skoro te nasze maluszki juz teraz sa takie ruchliwe, to co to bedzie jak sie urosna i zaczna chodzic? :szok: Pewnie za nimi nie nadarzymy.

Karola ja tak miałam wczoraj :tak::eek: Na szczęście dziś znów moja fasolka daje popalić jak codzień:-D:tak: Na pewno Twoja ma dziś zły dzień a jutro znów da popis jak codziennie :tak:

A moja dzidzia ciągle ma czkawkę...To chyba ciągłe poprzez te pice wód płodowych...co chyba oznacza że śliczny bobasek z niego będzie:-)

reklama
Wiola75 bez wątpienia nasze dzieciaczki będą najśliczniejsze po słońcem :-):tak: Moja Sandrunia jest tego żywym dowodem ;-):-D

Do góry