reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ruchy dzidzi

Moj maluch dal mi wczoraj popalic. Momentami to az sie za brzuch l;apalam, chyba urosl i sily nabral, bo to jest niemozliwe, zeby takie malutkie stworzonko potrafilo tak dokopac. No i dzisiaj od rana znowu. :eek: :-)

reklama
to będziesz mić energicznego synka... a może on w nocy śpi i w dzień szaleje?
to jest nadzieja, że mu tak zsotanie po narodzinach:tak:

a ostatnio przczytałam, że w ostatnim miesiącu maluch przybiera średnio 150g na tydzień.:tak:

No wlasnie niestety nie. Rozrabia bez wzgledu na pore dnia czy nocy. Ale bardziej jednka w nocy, niestety. Bo ja jestem straszny spioch i jak mu tak zostanie, to bedzie dla mnie tragedia.

Filip wczoraj tez mi dał popalic. byłam u siostry, a ona słuch aostrej muzyki, Mały nie przyzwyczajiny to takiej ilsoci basów i wrzasków. biedny chyab się przestraszył, bo kopał jak szalony i dźgał mnie czymś spiczastym (podejrzewam ze łokciem).
dziś ma znowu faze przeprowadzania się na plecy :szok: i tak machca nóżkami i rączkami ze ja podskakuje. średni co 30 sekund taka niespodziewana seria:baffled:

Skoro te nasze maluszki juz teraz sa takie ruchliwe, to co to bedzie jak sie urosna i zaczna chodzic? :szok: Pewnie za nimi nie nadarzymy.

Karola ja tak miałam wczoraj :tak::eek: Na szczęście dziś znów moja fasolka daje popalić jak codzień:-D:tak: Na pewno Twoja ma dziś zły dzień a jutro znów da popis jak codziennie :tak:

A moja dzidzia ciągle ma czkawkę...To chyba ciągłe poprzez te pice wód płodowych...co chyba oznacza że śliczny bobasek z niego będzie:-)

reklama
Wiola75 bez wątpienia nasze dzieciaczki będą najśliczniejsze po słońcem :-):tak: Moja Sandrunia jest tego żywym dowodem ;-):-D

Do góry