reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ruchy dzidzi

reklama
A moj synek ostatnio jakis nerwowy sie zrobil :-D jak sie poloze nie tak jak mu pasuje to sie wierci dotad az zmienie pozycje :-)

Moja dzidzia kopie we wszystkie strony i nie wiem w konco jak jest ulozona bo to z prawej da kopniaka zaraz z lewej i pod pepkiem .... juz sama nie wiem, ale najbardziej aktywna jest gdy jestem przy kompie lub jak leze

Emilka to może jeden chowa się za drugim? :-) Moja ciotka z Holandii mówiła, że jej koleżanka przez całą ciążę na USG miala widocznego jednego bobaska, a przy porodzie wyszły dwa. Chyba, że to cudowne rozmnożenie się :-D

Moja wiercipietka znowu cos sobie wymyslila, bo mam kulke po prawej stronie i to albo pupa albo glowka, ale raczej glowka, bo kopniaczki ponizej pepka dostaje.

Moja mała kopie dziś po pęcherzu. Już trochę mam dość, bo zabardzo stać ani chodzić nie mogę, wtedy zaczyna na maxa. :sick:

reklama
Do góry