reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ruchy dzidzi

reklama
Moja mala ostatnio jakos tak sie wypina ze normalnie mam wrazenie ze mi zaraz wyskoczy przez brzuch :D przy okazji obrywam po zebrach, w zoladek i w pluca, co mi definitywnie utrudnia zycie.
Na cale szczescie w nocy daje mi spac, a nawet jak sie obudzi na chwile ja wstaje do ubikacji to zaraz zasypia potem. budzi sie razem z Tata o 7:30 a zasypia z mama okolo 23 takze jest bardzo ''ulozonym'' dzieckiem, i zycze jej i sobie zeby jej tak zostalo :D

Karlam moj maluch tez leniwy sie robi coraz bardziej. Ale za to wieczorem i w nocy nadgania. Normalnie mam strach w nocy sikuisc, bo potem mam godzine nie przespana, jak wstaje to On sie budzi i potem szaleje. Ostatnio tak bylo od 4:40 bo prawie 5:30. :szok:

Mój Wituś też się mniej rusza niż jakiś czas temu. Ale jak już zacznie to tak jakoś śmiesznie, główką kręci niesamowicie. Co prawda troszkę to niewygodne i bolesne, ale co tam. Niech się wierci, to może przewędruje główką na sam dół, a nie będzie z nią tkwił pod żebrami ;-)

Moja dzidzia też nie daje o sobie zapomnieć. Pomimo że w tym okresie maluch powinien przespać ok 90% dnia czy doby to więcej go czuje niż nie czuję. Ogólnie mnie to ciesze bo wiem że wszystko jest ok. (tak myślę:dry: )

reklama
moje dziecko od dwóch dni przeprowadza się z mojego brzucha na moje plecy:szok: :baffled: . tak mi się wpycha w pray bok, ze momentami az nei mogę się ruszyć. i mam wrazenie ze oderwie mi skóre od żeber. i siedzi sobie taka gula w prawym boku, a w lewym puściutko. a jak sie połoze na ten prwt bok, to się strasznie "awanturuje":szok: :-D

Do góry