reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Milutko.
Lorien, ale to byl kuzyn, a ja od Piotrka wczoraj uslyszalam, czy jeszcze kiedys bede laska? Zaraz coprawda powiedzial, ze to nie dlatego, ze mu sie nie podobam czy cos w tym stylu, ale jakos ciezko mu uwierzyc, ze wroce co swojej figury jak tak patrzy na mnie. No poprostu szczyt taktu. Ech Ci faceci.
Lorien, ale to byl kuzyn, a ja od Piotrka wczoraj uslyszalam, czy jeszcze kiedys bede laska? Zaraz coprawda powiedzial, ze to nie dlatego, ze mu sie nie podobam czy cos w tym stylu, ale jakos ciezko mu uwierzyc, ze wroce co swojej figury jak tak patrzy na mnie. No poprostu szczyt taktu. Ech Ci faceci.
M
MariaOla
Gość
Eh ... to ja to słyszę na codzien od mojej teściowej ..... a niech się pocieszy, bo od stycznia to już tylko ona będzie gruba
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
MariaOla no niezla ta tesciowka.
Mi moja w 4 miesiacu powiedziala, ze chyba tylek mi urosl, a ja jeszcze w swoich spodniach chodzilam i to takich, ktore sie wcale nie rozciagaja. No ale niech jej bedzie.
Mi moja w 4 miesiacu powiedziala, ze chyba tylek mi urosl, a ja jeszcze w swoich spodniach chodzilam i to takich, ktore sie wcale nie rozciagaja. No ale niech jej bedzie.
Elżbietka
mother of two sons&angel
dzisiaj Filip dał pokaz swoich możliwosci ruchowych. tak ze ja prawie się ruszać nie mogłam.
a wieczorem na próbie chóru wprał mi się z całej siły w przepone i dodatkowo w nią bębnił. no i nici ze śpiewania
a wieczorem na próbie chóru wprał mi się z całej siły w przepone i dodatkowo w nią bębnił. no i nici ze śpiewania
Moja mała wczoraj bardzo spokojna, aż się zmartwiłam, że mało aktywna, więc zaczęłam do niej przemawiać i skubać się po brzuchu, na co odpowiedziała wręcz ogniście, prawdziwą wojną wewnątrz mnie. Kocham tego szkraba jak nikogo na świecie. :-)
reklama