reklama
kalcha
Fanka BB :)
Joasia no to gratulacje dla Olka!!!!
Calineczka nasza gwiazda też jak się podnosi to się garbi i wygląda jak by szyi nie miała nawet jak ją trzymam przodem do świata w pionie to jest bez szyi A siadać jej nie pozwalam bo za wcześnie
Calineczka nasza gwiazda też jak się podnosi to się garbi i wygląda jak by szyi nie miała nawet jak ją trzymam przodem do świata w pionie to jest bez szyi A siadać jej nie pozwalam bo za wcześnie
Hausfrau
Tylko jako info: Dzisiaj byliśmy na wizycie u nerologa i powiedział, że w na tym etapie rozwoju dziecko powinno umieć leżeć na brzuchu z podniesioną głową bez marudzenia 5 minut i dłużej.
Mój Max już wcześniej zaczyna "miałczeć".
tosia1
zakochana mama
Tylko jako info: Dzisiaj byliśmy na wizycie u nerologa i powiedział, że w na tym etapie rozwoju dziecko powinno umieć leżeć na brzuchu z podniesioną głową bez marudzenia 5 minut i dłużej.
hihi moja bez marudzenia kiedys tyle wytrzymała, ale jak sie nie kapnelam a ona była przodem do telewizora i reklamy ogladala
calineczka27
Nie wszystkie dzieci lubia brzuszki
Nasz nie cierpi wytrzyma może 3 minuty no maks5 ale potem ryk
Cwiczymy duzo ale na krótkie chwile
Umiemy za to z plecków na brzuszek
Nasz nie cierpi wytrzyma może 3 minuty no maks5 ale potem ryk
Cwiczymy duzo ale na krótkie chwile
Umiemy za to z plecków na brzuszek
kalcha
my umiemy lezeć na plecach i lubimy na brzuszku, ale obracać się nie umiemy nadal Za to dziś jak usilnie chciala usiąść w końcu jej pozwoliłam i chciałam jej udowodnić że ta pozycja nie dla niej i ją puściłam, a ona ze 3-5 sekund sama się utrzymała sztywno... a później już leciała do przodu ;-)
skrzat910
żyje dla nowego życia
Dzisiaj Anielka dostrzegła że ma stopy. Ogląda je zawzięcie i próbuje złapać za palucha.
przyszla_mama81
Mama81
juz sie bawi grzechotkami,potrafi wlaczyc sobie melodyjke ciagnac za zabawke w bujaku,gaworzy jak katarynka non-top,smieje sie najpiekniej na swiecie,wszedzie ma laskotki,nie lubi lezec,lapie za palce i probuje siadac,uwielbia mate,karuzele,chlapie nogami w wannience i sie smieje,jesczce sie nei przewracamy ,ale pracujemy nad tym
reklama
Podziel się: