reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwoj naszych maluszkow

Mamusia gratulację dla Tymusia :-)

U mnie Tymek załapał to już jakiś czas temu i zazwyczaj leżąc gdzieś wygląda tak:
Zdjęcie-0201.jpg

reklama
Chcialam zakomunikowac wszem i wobec ze moja kundzia od wczoraj obraca sie wokol wlasnej osi hehehe
tzn
klade ja na plecach to obraca sie na brzuszek przodem do mnie a za chwile przekreca sie i juz jest tylem do mnie hehehe
gorzej z brzucha na plecy... nie potrafi juz. Steka zeby ja przekrecic, pare razy jej sie udalo, ale ogolnie woli postekac niz sie samej przekrecic.

reklama
to i ja pochwalę się moją Hanulą. Właśnie wczoraj przebił się pierwszy ząbek a od tygodnia siedzi sama :) Cała się pręży, jakby chciała na nóżki stawać, ale na to jej nie pozwalamy jeszcze :) Waga 8200 dwa tygodnie temu, ubranka w rozmiarze 80. Obraca się wokół własnej osi jak szalona, w ciągu pół minuty jest na drugim końcu kanapy. Zostawiam ja na powleczonym śpiworze na podłodze w otoczeniu zabawek i poduch, żeby sobie krzywdy nie zrobiła :) Próbuje pełzać i "śpiewa" nam piskliwym głosikiem całymi dniami :D

Do góry