reklama
andariel
mama super dwójki :]
dokładnie - tez się zawsze zastanawiam dlaczego nam ta gibkość i giętkość nie pozostała na dłużej, ech...ahh kiedy myśmy tak umieli hihi
bombowi pożeracze i pożeraczki stópek:-)
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Ej, ja mimo sadła dalej założę nogi za głowę
andariel
asinka - serio??? dawaj fotę na dowód, hehehe; no to podziw i szacun;-) ja takie ekscesy tylko w dzieciństwie wyprawiałam [niestety];-)
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Nie wiem czy samej mi się uda zrobić zdjęcie Ale na pewno pokażę
Chcialam zakomunikowac wszem i wobec ze moja kundzia od wczoraj obraca sie wokol wlasnej osi hehehe
tzn
klade ja na plecach to obraca sie na brzuszek przodem do mnie a za chwile przekreca sie i juz jest tylem do mnie hehehe
gorzej z brzucha na plecy... nie potrafi juz. Steka zeby ja przekrecic, pare razy jej sie udalo, ale ogolnie woli postekac niz sie samej przekrecic.
tzn
klade ja na plecach to obraca sie na brzuszek przodem do mnie a za chwile przekreca sie i juz jest tylem do mnie hehehe
gorzej z brzucha na plecy... nie potrafi juz. Steka zeby ja przekrecic, pare razy jej sie udalo, ale ogolnie woli postekac niz sie samej przekrecic.
andariel
no... to by było ciekawe - nogi za głową i jeszcze własnoręcznie zrobiona fotka asinka - do cyrku, akrobatko!Nie wiem czy samej mi się uda zrobić zdjęcie Ale na pewno pokażę
larvuniu brawa dla Michalinki to teraz się zacznie migracja
reklama
to i ja pochwalę się moją Hanulą. Właśnie wczoraj przebił się pierwszy ząbek a od tygodnia siedzi sama Cała się pręży, jakby chciała na nóżki stawać, ale na to jej nie pozwalamy jeszcze Waga 8200 dwa tygodnie temu, ubranka w rozmiarze 80. Obraca się wokół własnej osi jak szalona, w ciągu pół minuty jest na drugim końcu kanapy. Zostawiam ja na powleczonym śpiworze na podłodze w otoczeniu zabawek i poduch, żeby sobie krzywdy nie zrobiła Próbuje pełzać i "śpiewa" nam piskliwym głosikiem całymi dniami
Podziel się: