reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj naszych maluszkow

Maja dziś złapała stópkę!!!!!!! JUPI :):):):) przewijam Ją rano a Ta ni z tego ni z owego złapała za paluszki :):):) tylko raz Jej się udało ale cały dzień łapała za kolanka i łydki :):):) matko jak się cieszę, bo już zaczynałam się martwić ale jak widać na wszystko przyjdzie czas :)

reklama
nie wiem gdzie zadac to pytanie wiec pytam tu
do kiedy jakie witaminki sie podaje D i K ??....
pytam mamusiek ktore karmia cycusiem ;-)

mnie sie skonczylo kolejne opakowanie bo mialam takie kapsulki ze bylo 2 w 1. Ale skonczylo mi sie i mezus kupil kolejne opakowanie patrze dzis a to samo D witamina :eek: sie zdziwilam lekko, bo firme dobra kupil ale nie zauwazylam ze to tylko D. JAkos od tygodnia podaje tylko D. Kurcze czy mam sie martwic? Jutro dopiero kupie z nowu dwa w jednym.

Larvuniu mąż dobrze zrobił - wit D+K podaje się do ukończenia 3 miesiąca, potem już tylko D, do pierwszych urodzinek :) więc te co masz są jak najbardziej ok :)

heheh Madzioolka gratuluję!

każdy drobiazg tak cieszy serce:) my też zawsze dumni cały dzień chodzimy jak Szymi coś nowego wykombinuje i od razu pół rodziny obdzwaniamy:))

hehe, niesamowite, że tak małe rzeczy potrafią tak cieszyć:tak: ale to milowe kroki dla naszych dzieci przecież
Madzioolka dalej pokazuj Majce stópki, najlepiej gołe, niedługo będzie sobie doiła paluszki;-)

nam d zalecali do 2 roku zycia, a k faktycznie do 3 m.

Olek łapie od wczoraj za kolanka, za stopy nie chce ale uzywa ich do zabawy i kopie w zabawki i karuzele i zasmiewa sie :-) głupi

u nas butelkowzch tey witamina d do 2 roku zycia :-)

maly dzis zaczął robić dziubek i cmokać jak przy całowaniu hihi:rofl2:

Marysia od wczoraj przytula się do mnie mocno kiedy biorę ją na ręce. Obejmuje mnie za szuję i się cała wtula:) Słodkie to:)
Stópki odkryła jakieś 2 tygodnie temu, łapie je ciągle, zwłaszcza gdy są gołe. Zajada chętnie obie. Na przewijaku aż ciężko pieluszkę zmienić.
Potrafi przewrócić się z plecków na brzuszek i odwrotnie ale robi to rzadko. Raczej leniuszek jest. Leży sobie i bawi się zabawkami. Potrafi pięknie i precyzyjnie chwytać wszystko, co zapragnie. Jesli coś jest daleko to przemieści się po to, przekręci, wyciągnie daleko rączkę.

to moje dziecko dziwne jest bo u was wszystkie przekrecaja sie z brzuszka na plecki a u mnie odwrotnie i za cholere nie chce z brzuszka na plecki :angry:

a przytula tez sie słodko :) moglabym go nie trzymac tak mnie mocno trzyma za szyje :rofl2:

reklama
Tez uwielbiam to przytulanie, tak sie wtula slodko. Tylko czasami przy tym ataku milosci wczepia mi sie we wlosy i ciagnie :baffled: Dzisiaj wtulil sie w Elene, ale byla dumna.

Do góry