reklama
Aestima
Fanka BB :)
moje dziecko (to starsze zaczęło czytać
Dobrze, że dodałaś, że to starsze
Dobrze, że dodałaś, że to starsze
ja cieszyłam się jak głupia bo Emi rozpoznaje A,B,C i E a tu czytam Ciebie trasiu i uwierzyc nie mogę dużo jej literowałaś??? w czasie zabawy??? no szok!!!
forever_young
Niemłoda mama Młodej
nie pisz trasia takich rzeczy bo sie inni zaczna martwic ahahah
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
szok !
nie pisz trasia takich rzeczy bo sie inni zaczna martwic ahahah
cos w tym jest :-)
Ale wielki szacun dla Marysi!
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
szok! Aż się wierzyć nie chce! Julię nie interesują litery póki co ale liczy paluszki do sześciu ;-) po kolei ;-), układa puzzle zwierzątkowe ostatnio bardzo chętnie ale książeczki poszły na bok, za to obsługę wszystkich komórek i tableta zna rewelacyjnie. nawet nie wiem jak ona się tego nauczyła, bo nie dostaje tego za często do zabawy. Raczej w samochodzie jak marudzi. Potrafi uruchomić każdą grę, przejrzeć zdjęcia, wejść na Youtuba, wejść w historię i włączyć sobie bajkę lub piosenki dla dzieci
szok! Aż się wierzyć nie chce! Julię nie interesują litery póki co ale liczy paluszki do sześciu ;-) po kolei ;-), układa puzzle zwierzątkowe ostatnio bardzo chętnie ale książeczki poszły na bok, za to obsługę wszystkich komórek i tableta zna rewelacyjnie. nawet nie wiem jak ona się tego nauczyła, bo nie dostaje tego za często do zabawy. Raczej w samochodzie jak marudzi. Potrafi uruchomić każdą grę, przejrzeć zdjęcia, wejść na Youtuba, wejść w historię i włączyć sobie bajkę lub piosenki dla dzieci
ło matko!!! kolejny szok!!!
moja Emi nie ma dostępu ani do naszych komórek (jedną mi zepsuła), ani do kompa, tableta nie mamy
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Sama nie wiem jak i kiedy ona to opanowała, bo zasadniczo nikt jej tego nie pokazywał
reklama
u nas komórki i dziadkowy tablet juz też opanowany zrobiłam młodemu na moim laptopie skrót bezpośrednio do bajek z youtuba i mam spokój jak coś robię
ale musieliśmy wprowadzić limity bo mógłby tak cały dzien rano ma przej wyjściem do żłobka i przed spaniem 15 minut ;-)
a jak jechalismy do kołobrzegu baje ciagle leciały i miał ich już dość po 8 godzinach jazdy juz wszyscy spiewalismy piosenke o ciekawskim georgu
ale musieliśmy wprowadzić limity bo mógłby tak cały dzien rano ma przej wyjściem do żłobka i przed spaniem 15 minut ;-)
a jak jechalismy do kołobrzegu baje ciagle leciały i miał ich już dość po 8 godzinach jazdy juz wszyscy spiewalismy piosenke o ciekawskim georgu
Podziel się: