reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj naszych maluszkow

Mrsmoon, ależ widać to na filmiku! :-) Chodziło mi jedynie o to, że praca jest żmudna, ale jeśli u 9-miesięcznego dziecka widać efekty, to warto popracować nad tym :-) No ale piszesz, że działasz, więc nie mam już nic do dodania ;-)

reklama
Działam, bo dla mnie Sokrates to pełnoprawny członek rodziny:tak:Wstyd się przyznać, ale śpimy we trójkę, A, ja w środku i Sokrates, z jednej strony A wtulony we mnie, z drugiej ja w Sokratesa, czasem Maja w nocy dojdzie:-DDobrze, że łóżko szerokie mamy:rofl2:

a, to nie jestem nienormalna;-) Jak Sokrates widzi, że wychodzę wykąpana z łazienki, to zajmuje pozycję na brzegu łóżka i toaletę odprawia;-)

Ha ha ha :-D Ja spałam z kotem, dopóki mieszkałam sama. Odkąd mam K., kot musiał sie wynieść z łóżka - i z sypialni :-p Po pierwsze, ze względu na alergię K., ale też dlatego, że dziwnie mi odstawiać harce w wyrku, jak zwierz się gapi ;-)

zołza u nas wywalenie kota jest nierealne, bo ona skacze na klamkę i sama sobie otwiera drzwi:) ALe ja lubię z nią spać. A na harce i tak musimy się wynosić z łóżka, bo Marysię budzi zwykłe przewróćenie się na bok w środku nocy...

zolza A też kota wygania na czas harców:-Dale to jest nic, że się gapi, pies mojej koleżanki wąchał d...jej mężowi w czasie seksu:szok:

reklama
Do góry