reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój naszych dzieci

reklama
Hehehe..juz rano obmyslalam posta jak pozale sie wam ze to moje dziecko za nic w swiecie nie chce trzymac butli...a tu patrze, skubaniec, chwycil w obie raczki, przechyli zeby wiecej lecialo i ciagnie...i to gruba butle aventa:szok::-)
Mam pyatnie dla mam samodzielnie pijacych maluszkow: czy dajecie im butle do lozeczka czy na foteliku, czy nakladacie sliniak bo np cieknie po brodzie, i jakich smoczkow uzywacie bo moj 3przepywowy kapie wiec obawiam sie ze Stas moze wiecej tego mleka rozlac niz sie napic

i mam znowu dola "rozowjowego"...Stas nie mowi ma-ma...:-:)nerd::baffled:

Hruda Angelina trzyma butle i pije tam gdzie chce.Na lozku,na siedziaco w koszyku sklepowym.Jak jej nie leci to sie odchyla maksymalnie do tylu.A pije ze smoka z jedna dziurka taka od 6miesiaca.Sliniak oczywiscie wskazany bo leci po brodzie to jedno,a jak zacznie trzasc butla to pryska na okolo.A o ma ma sie nie martw u nas jest tata albo dziadzia.Wiadomo corunia tatunia.

Mam pyatnie dla mam samodzielnie pijacych maluszkow: czy dajecie im butle do lozeczka czy na foteliku, czy nakladacie sliniak bo np cieknie po brodzie, i jakich smoczkow uzywacie bo moj 3przepywowy kapie wiec obawiam sie ze Stas moze wiecej tego mleka rozlac niz sie napic

Hruda u nas tylko na siedząco, ale u nas tylko piciu ( nie mleczko) i nie z butli ze smoczkiem tylko z niekapka.

Hehehe..juz rano obmyslalam posta jak pozale sie wam ze to moje dziecko za nic w swiecie nie chce trzymac butli...a tu patrze, skubaniec, chwycil w obie raczki, przechyli zeby wiecej lecialo i ciagnie...i to gruba butle aventa:szok::-)

widzisz, u nas tez to przyszlo samo, nieoczekiwnie. julitka tez pije wszedzie,a sliniak nie zawsze ma, bo pije ciagle i gdzie tylko dorwie butle. nie zalewa sie bardzo. do tej pory pila tylko wode, a dzis juz na lozku nawet mleko sama trzymala:-) i to tak smieznie, bo jedna reka za dno:-D:-D

mój z butelki to tylko herbatka. A jak mu daje do potrzymania to zaraz smoka naciska i wszędzie tryska.

to byla i w sumie nadal jest ulubiona zabawa mojego szkraba, ajak wcisnie smoka w butelke, to kaluza gotowa:-D:-D

reklama
Hruda u nas tylko na siedząco, ale u nas tylko piciu ( nie mleczko) i nie z butli ze smoczkiem tylko z niekapka.

dzis byla tez proba picia samodzielnego z niekapka i akurta bylo to w momencie jak P wchodzil do domu, a julitka od razu mu pokazala ze ma kubek i ze pije-pociecha!!

Do góry