reklama
marzy mi siepiekny jest widok dzieciaczka samodzielnie trzymajacego butelke, prawda???:-)
Moja Natala to przeżywa jakiś bum rozwojowy no bo ile dwa tygodnie temu zaczęła raczkować a teraz już wstaje w każdym możliwym miejscu wczoraj na przykład chwyciła mnie za spodnie jak kroiłam jej warzywka na zupe i ciach odrazu wstała. Jak ma się czego przytrzymać to sama chodzi ale jeszcze się nie odważyła ruszyć bez podtrzymywania. Za to kapitalnie bawi się w akuku wystarczy jej dać nawet pieluszkę i już się za nią chowa posiedzi tak chwile opuszcza a jak my wołamy akuku to zaczyna się śmiać. Mogła by tak godzinami. Ale o trzymaniu kubka czy butelki nie ma mowy. Od tego ma ludzi:-(
donkat
Fanka BB :)
Moja Natala to przeżywa jakiś bum rozwojowy no bo ile dwa tygodnie temu zaczęła raczkować a teraz już wstaje w każdym możliwym miejscu wczoraj na przykład chwyciła mnie za spodnie jak kroiłam jej warzywka na zupe i ciach odrazu wstała. Jak ma się czego przytrzymać to sama chodzi ale jeszcze się nie odważyła ruszyć bez podtrzymywania. Za to kapitalnie bawi się w akuku wystarczy jej dać nawet pieluszkę i już się za nią chowa posiedzi tak chwile opuszcza a jak my wołamy akuku to zaczyna się śmiać. Mogła by tak godzinami. Ale o trzymaniu kubka czy butelki nie ma mowy. Od tego ma ludzi:-(
gratuluje postepow Natalki1 faktycznie czasem jest taki zastoj w wyczynch, apotem wszystko na raz.
u nas picie z butelki tez przyszlo samo nie wiadomo skad. juz kilka razy probowlam jej dawac butelke do trzymania, to sobie nic z tego nie robila i musialam ja trzymac. nastepnie niby lapala, ale glowa byla na dole i lykala tylko powietrze. a tu nagle kiedys wziela butle, przechylila zamaszyscie do gory i juz!
wlasnie wklejam zdjecia na zamnkietym z tego wydarzenia
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mateusz nauczył się ściągać spodnie od piżamy. Bardzo jest dumny z tego wyczynu. Właśnie ubierałam go
donkat
Fanka BB :)
Mateusz nauczył się ściągać spodnie od piżamy. Bardzo jest dumny z tego wyczynu. Właśnie ubierałam go
spryciarz
Stas spi w pajacyku wiec nie ma opcji zdjecia spodni czy o zgrozo - "zaladowanego" pampersa
Ale za to wyczail jak sie otwiera lodowke...widomo gdzie go ciagnie
julitka tez spi w pajacu, albo samych bodach, wiec nic z tego
lodowki nie otwiera, ale dzis chcuiala do niej wejsc z ciekawosci, jak ja mialam otwarta.
reklama
Podziel się: