reklama
izabela352
Fanka BB :)
te, z ktorych moja pociecha stawia drapacze chmur
KLOCKI WAFLE GOSPODARSTWO DOMOWE w worku 120el (553737193) - Aukcje internetowe Allegro
tylko inny zestaw
a oprocz tego polecam bardzo zwykle plastikowe bryly. nie znalazlam ich na necie ale pewnie sa w kazdym zabawkowym.
KLOCKI WAFLE GOSPODARSTWO DOMOWE w worku 120el (553737193) - Aukcje internetowe Allegro
tylko inny zestaw
a oprocz tego polecam bardzo zwykle plastikowe bryly. nie znalazlam ich na necie ale pewnie sa w kazdym zabawkowym.
doti80
Wrześniowe mamy'07
Oskar zaczyna coraz odważniej się puszczać i sam chodzić. Wiem, że wobec Waszych dawno chodzących chodziaczków to strasznie późno, ale jak widzę ten błysk radości w jego oku... Strasznie ostrożne moje dziecko.
A ostatnio ulubionym słowem mojego dziecka jest "dzięcioł" czyli "dzię dzią" Muszę go z tym nagrać
A ostatnio ulubionym słowem mojego dziecka jest "dzięcioł" czyli "dzię dzią" Muszę go z tym nagrać
No to raczej nie troche ale bardzo niebezpieczne.Polecałabym zakupic sobie blokady na palniki.nie jestem do konca pewna, czy to powod do dumy, bo troche niebezpieczne, ale Julitka sposrod kilku wlaczonych palnikow na gazie, wie ktory nalezy do czajnika i wylacza gdy sie gotuje woda
Doti nie wiem czy tak "strasznie późno" bo moja Jula samodzielnie chodzi dopiero od miesiąca... wiec gratuluje teraz każdego dnia bedzie sie pięknie wzmacniał:-)
a powiedz jak chodzi to rączki ma uniesione czy opuszczone??
a powiedz jak chodzi to rączki ma uniesione czy opuszczone??
doti80
Wrześniowe mamy'07
zawsze gotowe do bicia sobie brawo. różnie ma rączki. Raczej przed sobą, ale czasem też w dole.
reklama
donkat
Fanka BB :)
Oskar zaczyna coraz odważniej się puszczać i sam chodzić. Wiem, że wobec Waszych dawno chodzących chodziaczków to strasznie późno, ale jak widzę ten błysk radości w jego oku... Strasznie ostrożne moje dziecko.
musi fajnie mowic to slowo julitka miala swego czasu ulubione, rowniez tak latwe: swierszcz
czyli chodzenie sie Oskarkowi spodobalo:-)
No to raczej nie troche ale bardzo niebezpieczne.Polecałabym zakupic sobie blokady na palniki.
nie, ja tak nie panikuje. tlumacze jej, ze moze sie oparzyc, a po drugie to zawsze jest ze mna.
Podziel się: