reklama
Przyłączam sie do gratulacji.Agulka Nasze ogromne gratulacje dla Nowych słów Adasia
Ja również gratulujęu nas nowe słowa:
gra
bryyy dzień dobry
jak zkładam kapcie lub cos na nózki o zawsze mówie jedna nózka, druga nózka a mały dziś za mnie.. jena, druga,
cieść cześć
ciaśko ciastko
Miałam ambitny plan zapisywać nowo wypowiedziane słówka Igorka ale codziennie jest coś nowego i juz się poddałam nie nadążam dzisiaj są "sanki" i " kot" bo wcześniej był miał miał
Ostatnia edycja:
donkat
Fanka BB :)
Agulka Nasze ogromne gratulacje dla Nowych słów Adasia
Ja również gratuluję
Miałam ambitny plan zapisywać nowo wypowiedziane słówka Igorka ale codziennie jest coś nowego i juz się poddałam nie nadążam dzisiaj są "snaki" i " kot" bo wcześniej był miał miał
brawa dla chlopcow!!!:-)
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Carioca, jak tam trening czystość Stasia? Jakieś postępy?
Majandra - Stasiu robi siusiu na zawołanie - nad kibelkiem go nastawiam, ale wole teraz sie oszczedzac i prawie zrezygnowalismy z tetry i jedziemy na jednorazówkach. Ładnie wytrzymuje, pieluszki często są suche. Ale kupę to tylko w pieluszkę, najlepiej w kucki koło krzesla
majandra
Donkat, tylko raz mu tetrę założyłam i widziałam, że źle się w niej czuł, bo ciągał ją. Jak mi się przypomni, nie zakładam Maciusiowi w ogóle pieluchy i czekam aż się zleje:-)
izabela352
Fanka BB :)
czy ulozenie wiezy z 14 klockow to jakies mega osiagniecie czy to normalne w wieku naszych maluchow?
czesto piotrus cos tam zrobi a mi sie wydaje, ze to nic specjalnego a potem sie okazuje, ze ktoras z was sie wlasnie tym chwali
maly nareszcie zaczyna nasladowac jakies dzwieki! pojawila sie iskierka nadziei
kilka dni temu nauczyl sie wzdychac i teraz czesto go lapie na tym, ze siedzi gdzies w kacie i tak strasznie wzdycha... niesamowicie smiesznie to wyglada
czesto piotrus cos tam zrobi a mi sie wydaje, ze to nic specjalnego a potem sie okazuje, ze ktoras z was sie wlasnie tym chwali
maly nareszcie zaczyna nasladowac jakies dzwieki! pojawila sie iskierka nadziei
kilka dni temu nauczyl sie wzdychac i teraz czesto go lapie na tym, ze siedzi gdzies w kacie i tak strasznie wzdycha... niesamowicie smiesznie to wyglada
reklama
majandra
Iza, no myślę, że to nielada osiągniecie Ja nawet nie wiem ile Maciuś naraz potrafi klocków ułożyć. Muszę podpatrzeć Na pewno ułoży 10, bo 10 jest od stolika edukacyjnego.
Ostatnia edycja:
Podziel się: