reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój naszych dzieci

reklama
u nas nowe słowa:
gra
bryyy dzień dobry
jak zkładam kapcie lub cos na nózki o zawsze mówie jedna nózka, druga nózka a mały dziś za mnie.. jena, druga,
cieść cześć
ciaśko ciastko
Ja również gratuluję
Miałam ambitny plan zapisywać nowo wypowiedziane słówka Igorka ale codziennie jest coś nowego i juz się poddałam nie nadążam dzisiaj są "sanki" i " kot" bo wcześniej był miał miał

Ostatnia edycja:
Majandra - Stasiu robi siusiu na zawołanie - nad kibelkiem go nastawiam, ale wole teraz sie oszczedzac i prawie zrezygnowalismy z tetry i jedziemy na jednorazówkach. Ładnie wytrzymuje, pieluszki często są suche. Ale kupę to tylko w pieluszkę, najlepiej w kucki koło krzesla :-D

Donkat, tylko raz mu tetrę założyłam i widziałam, że źle się w niej czuł, bo ciągał ją. Jak mi się przypomni, nie zakładam Maciusiowi w ogóle pieluchy i czekam aż się zleje:tak::-)

czy ulozenie wiezy z 14 klockow to jakies mega osiagniecie czy to normalne w wieku naszych maluchow?
czesto piotrus cos tam zrobi a mi sie wydaje, ze to nic specjalnego a potem sie okazuje, ze ktoras z was sie wlasnie tym chwali :sorry2:

maly nareszcie zaczyna nasladowac jakies dzwieki! pojawila sie iskierka nadziei :-D
kilka dni temu nauczyl sie wzdychac i teraz czesto go lapie na tym, ze siedzi gdzies w kacie i tak strasznie wzdycha... niesamowicie smiesznie to wyglada :-D:-D:-D

reklama
Iza, no myślę, że to nielada osiągniecie :-D:tak: Ja nawet nie wiem ile Maciuś naraz potrafi klocków ułożyć. Muszę podpatrzeć:tak: Na pewno ułoży 10, bo 10 jest od stolika edukacyjnego.

Ostatnia edycja:
Do góry