reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozterki ciężarnych Psiar :)

serio?
Znajome mają dogi argentyńskie i mają masakre.. bo białe to na wszystkim widać.. ja z rudym też mam masakrę, za to pręgowanego Croma nigdzie nie widać...

reklama
serio?
Znajome mają dogi argentyńskie i mają masakre.. bo białe to na wszystkim widać.. ja z rudym też mam masakrę, za to pręgowanego Croma nigdzie nie widać...

Biały ma inna sierść trochę, krótsza jest i mało kłopotliwa w pielęgnacji. A rudy jest długowłosy i gubi kłaczory wszędzie..Muszę opcję trymeru przemyśleć;-)

Moja Luna jest prawie biała i potwierdzam, że problem z włosem mam. Jak mam ubrać coś czarnego, to mnie trafia po 5 minutach chodzenia po domu...już muszę się obierać....
A o trymerowanie zamierzam zapytać weta przy najbliższej wizycie czy się moja kicia nadaje

Moja Luna jest prawie biała i potwierdzam, że problem z włosem mam. Jak mam ubrać coś czarnego, to mnie trafia po 5 minutach chodzenia po domu...już muszę się obierać....
A o trymerowanie zamierzam zapytać weta przy najbliższej wizycie czy się moja kicia nadaje

Moja jest typowo dachowa czyli biało - szaro - czarna i też mam wszędzie jej włosy :-):-) a co tam... widać bynajmniej na rzeczach ,że mam zwierzaka :-)

ja na karmę dużo nie wydaję bo kupuję Boscha Adult Active 15 kg za 99 zł w Internecie i mam ją z 3 tygodnie plus 45 kilo mięsa na miesiąc za 2 zł kilogram do tego makaron i marchewka tyle samo kilów , więc w sumie na 2 psy nie wydaję wiele bo około 300-350 zł na miesiąc..ale jak dojdzie do tego odrobaczenie wcześniej 2 razy teraz będzie 3 razy w roku na 150 kilo , fripex na kleszcze przez pół roku co miesiąc na 150 kilo i 2 razy szczepienie, plus 2 razy kontrolna wizyta u lekarza to mi wychodzi lekko ponad 3,5 tyś rocznie :no: a jak se do tego dodam nieplanowane jazdy Elmo, który tak średnio raz w roku zalicza weta za 1 tysiąć tak jak w maju zeszłego roku.. to no comment...

Pies mojego K ma atopowe zapalenie skóry i je tylko Purinę, zamawiana przez internet bo w cenie jednego worka np w Kakadu w telekarmie są 2 worki.
Fripex, odrobaczanie itd nic nie kosztuje bo mój K jest tak odpowiedzialny, że pies nie był półtora roku odrobaczany, (tabletki od grudnia leżą) no ale to jego pies.

reklama
Do góry