reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozterki ciężarnych Psiar :)

Tonya ja słyszałam, że najlepsze są te co link podesłałam, z tego co czytałam to są jakieś tanie podróby ale one się nie sprawdzają. Natomiast ja nie mam, bo mi się nie chce i prowadzam go do fryzjera psiego tam mi go kąpią od razu. ;-)

reklama
Marcelina czyli dla mojego cane corso też odpada? :(

a ma podszerstek ? :-) bo z CC różnie, są takie co mają i mają taką grubszą sierść i są takie co nie mają..
sprawdź, przejedź go pod włos i zobacz czy ma puszek między włosami czy nie.

Mój dog kanaryjski nie ma ale nasze rasy jak mieszkają na dworzu to potrafią go wytworzyć- w przeciwieństwie do boksera np.

Czy to kota się nada to nie wiem ale wydaje mi się, że nie :blink: na kotach się nie znam:sorry2: na pewno kot musi lubić tego typu zabiegi i się nie wyginać bo to nie jest delikatny mięciutki grzebyczek, musisz się na jakimś kocim forum zapytać, albo jakaś kociara nam tu coś podpowie.

Ja swój furminator kupiłam na allegro.
Kupiłam dwie sztuki.
Od roku korzystam cały czas z jednego, ani się nie stępił ani nic.
Mam dokładnie taki tylko dałam koło 30 zł Furminator 10 cm szczotka trymer pies kot duży (1512944793) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie, może nie ciężarna, ale psiara jestem ;-) posiadamy 11 miesięcznego amatsffa i prawie 3 letniego shih tzu ;-) oba są wystawowymi chłopakami w planach jest jeszcze po jednym z każdej rasy... ale jak to będzie się okaże ;-) posiadamy jeszcze 11 letniego kocura typowego europejskiego arystokratę.
Nawet nie wiedziałam,że taki wątek istnieje, już czuje ,że będzie moim ulubionym ;-)

pozdrawiam Magda i futrzaki

a ja kochane nie o psie tylko o mojej genialnej kotce, która przed chwila wlazlami na szafe. odbija jej normalnie. Tesciowa stwoerdziła że szuka miejsca żeby sie okocic. No ale bez przesady zeby na szafie:-D:-D

A to moje kociaki:-)

Załączniki

• DSC03342.jpg
    DSC03342.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC03337.jpg
    DSC03337.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC03336.jpg
    DSC03336.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC03340.jpg