reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
Marcelina czyli dla mojego cane corso też odpada?
a ma podszerstek ? :-) bo z CC różnie, są takie co mają i mają taką grubszą sierść i są takie co nie mają..
sprawdź, przejedź go pod włos i zobacz czy ma puszek między włosami czy nie.
Mój dog kanaryjski nie ma ale nasze rasy jak mieszkają na dworzu to potrafią go wytworzyć- w przeciwieństwie do boksera np.
Czy to kota się nada to nie wiem ale wydaje mi się, że nie na kotach się nie znam na pewno kot musi lubić tego typu zabiegi i się nie wyginać bo to nie jest delikatny mięciutki grzebyczek, musisz się na jakimś kocim forum zapytać, albo jakaś kociara nam tu coś podpowie.
Ja swój furminator kupiłam na allegro.
Kupiłam dwie sztuki.
Od roku korzystam cały czas z jednego, ani się nie stępił ani nic.
Mam dokładnie taki tylko dałam koło 30 zł Furminator 10 cm szczotka trymer pies kot duży (1512944793) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnia edycja:
Magd.a
Witam serdecznie, może nie ciężarna, ale psiara jestem ;-) posiadamy 11 miesięcznego amatsffa i prawie 3 letniego shih tzu ;-) oba są wystawowymi chłopakami w planach jest jeszcze po jednym z każdej rasy... ale jak to będzie się okaże ;-) posiadamy jeszcze 11 letniego kocura typowego europejskiego arystokratę.
Nawet nie wiedziałam,że taki wątek istnieje, już czuje ,że będzie moim ulubionym ;-)
pozdrawiam Magda i futrzaki
Nawet nie wiedziałam,że taki wątek istnieje, już czuje ,że będzie moim ulubionym ;-)
pozdrawiam Magda i futrzaki
kasica88
a ja kochane nie o psie tylko o mojej genialnej kotce, która przed chwila wlazlami na szafe. odbija jej normalnie. Tesciowa stwoerdziła że szuka miejsca żeby sie okocic. No ale bez przesady zeby na szafie
Tonya
Zadowolona z życia :)
Szuszu rudy ryś jest super, ten biały też ładny :-) A jak mają na imię?
Szuszu rudy ryś jest super, ten biały też ładny :-) A jak mają na imię?
Rudy to Alex (takie imię miał już nadane w hodowli i tak już zostało)
A biały to Charlie:-)
Marcelinaa
białe kudły muszą być chyba kłopotliwe?
reklama
białe kudły muszą być chyba kłopotliwe?
Nawet nie tak bardzo, chyba gorsze są rude;-)