reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy ciążowe, beta hcg

reklama
To już poprzedni wątek, gdy się nie starała, ale miała objawy ciążowe, bardziej trzymał się kupy 😁 bo kto starający się o dziecko robi testy ciążowe w dni płodne 🤷🏻‍♀️

Pisze, że się NIE spóźniła i że z ciekawości zaczęła kilka dni temu robić testy ciążowe (swoją drogą ciekawe dlaczego?) I czy na ewentualne pozytywne wyniki ma wpływ to, że miała płodne.

Ale fakt, ciąży nie ma skoro beta ujemna.
Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem 😂 Mi to "nie" stało na końcu linijki i je sobie pominęłam😂

Taki temat był tu dwa dni temu. Powtórz betę, bo żadna z nas niczego nie wywróży.
Nierozumiem za bardzo? Założyłam tutaj dosłownie chwilę temu ja widziałam jakieś tematy ale nie znalazłam w nich poprostu odpowiedzi, w takim razie nawet się nie łudzę tylko przejdę do działania w kolejnym cyklu dzieki

Nierozumiem za bardzo? Założyłam tutaj dosłownie chwilę temu ja widziałam jakieś tematy ale nie znalazłam w nich poprostu odpowiedzi, w takim razie nawet się nie łudzę tylko przejdę do działania w kolejnym cyklu dzieki
Jeśli w tamtych tematach nie znalazłaś odpowiedzi, to w tym już dostałaś ją ode mnie: powtórz betę.

reklama
Do góry