reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozterki ciężarnych Psiar :)

Super pieski, Dziewczyny :-) Ja mam 5letnią suczkę (pudel miniaturka). Właśnie koło nas śpi bo mąż już wstał ;-)

reklama
to moze ja wkleję parę zdjęć
mój rudy Elmo
mój pasiasty Crom
i ich najlepszy kumpel dog niemiecki Afro

73186_171142192900659_100000146370266_653496_1631573_n.jpg

67737_171160356232176_100000146370266_653620_877678_n.jpg

Elmo i Crom - fajne chłopaki!

A dożek - w typowej dla rasy wersji zabawowej :-), też takie mam:

glg_wiosna%20118.jpgIM003892.jpgglg_wiosna10 020.jpg

Załączniki

• glg_wiosna10 029.jpg
    glg_wiosna10 029.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 37
Hm... Mam mały problem z psinką. Zawsze kiedy się cieszy albo boi to popuszcza, ja rozumiem gdyby była mała ale ma juz ponad rok. Byłam ją szczepić i lekarz powiedział mi, że to mogą być początki epilepsji... Ale ja mu nie wierzę, chodzę tam tylko na szczepienia. Nie wiecie co to może być?:baffled:

Hm... Mam mały problem z psinką. Zawsze kiedy się cieszy albo boi to popuszcza, ja rozumiem gdyby była mała ale ma juz ponad rok. Byłam ją szczepić i lekarz powiedział mi, że to mogą być początki epilepsji... Ale ja mu nie wierzę, chodzę tam tylko na szczepienia. Nie wiecie co to może być?:baffled:

Moich rodziców jamniczka ma tak samo. podobno to bardziej problem psychologiczny..do behawiorysty poradził się udać;-)

No dla mnie to dziwne... Miałam 11 lat jamniczkę wcześniej i zdarzało jej się ale jak miała kilka miesięcy... Przesada latać tak z mopem jak ktoś przyjdzie... A jak urodzi się mała i po jakimś czasie będzie raczkować... Hm... wolę nie myśleć... ;]

Jamniory tak mają.
Suczki w ogóle często słabe psychicznie innych ras też.
Przeważnie się z tego wyrasta.
Mojej koleżanki jamniorka ma 4 lata i zaczyna przestawać :sorry2:
Przede wszystkim- olewać i nie witać.
No i behawiorysta też nie zaszkodzi.

reklama
A co poradzicie na liniejącą kotkę rasy półdługiej, włosy mam dosłownie wszędzie, unoszą się w powietrzu i opadają np. na blat kuchenny...jak do tej pory dało się żyć z codziennym odkurzaniem i szczotkowaniem kota, ale jak mały zacznie raczkować za rok to będzie problem...pewnie nie raz naje się włosów kocich...

Do góry