reklama
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Tonya
Zadowolona z życia :)
Z Majeczki też słodziak straszny :-)
Karolinkaz
Hm... Mam mały problem z psinką. Zawsze kiedy się cieszy albo boi to popuszcza, ja rozumiem gdyby była mała ale ma juz ponad rok. Byłam ją szczepić i lekarz powiedział mi, że to mogą być początki epilepsji... Ale ja mu nie wierzę, chodzę tam tylko na szczepienia. Nie wiecie co to może być?
Hm... Mam mały problem z psinką. Zawsze kiedy się cieszy albo boi to popuszcza, ja rozumiem gdyby była mała ale ma juz ponad rok. Byłam ją szczepić i lekarz powiedział mi, że to mogą być początki epilepsji... Ale ja mu nie wierzę, chodzę tam tylko na szczepienia. Nie wiecie co to może być?
Moich rodziców jamniczka ma tak samo. podobno to bardziej problem psychologiczny..do behawiorysty poradził się udać;-)
Tonya
Mam koleżankę z jamnikiem całkiem już dorosłym (parę lat ma) i dokładnie tak samo się zachowuje i nie ma żadnej epilepsji...może jamniki tak mają?
Karolinkaz
No dla mnie to dziwne... Miałam 11 lat jamniczkę wcześniej i zdarzało jej się ale jak miała kilka miesięcy... Przesada latać tak z mopem jak ktoś przyjdzie... A jak urodzi się mała i po jakimś czasie będzie raczkować... Hm... wolę nie myśleć... ;]
Marcelinaa
Fanka BB :)
Jamniory tak mają.
Suczki w ogóle często słabe psychicznie innych ras też.
Przeważnie się z tego wyrasta.
Mojej koleżanki jamniorka ma 4 lata i zaczyna przestawać
Przede wszystkim- olewać i nie witać.
No i behawiorysta też nie zaszkodzi.
Suczki w ogóle często słabe psychicznie innych ras też.
Przeważnie się z tego wyrasta.
Mojej koleżanki jamniorka ma 4 lata i zaczyna przestawać
Przede wszystkim- olewać i nie witać.
No i behawiorysta też nie zaszkodzi.
reklama
Tonya
A co poradzicie na liniejącą kotkę rasy półdługiej, włosy mam dosłownie wszędzie, unoszą się w powietrzu i opadają np. na blat kuchenny...jak do tej pory dało się żyć z codziennym odkurzaniem i szczotkowaniem kota, ale jak mały zacznie raczkować za rok to będzie problem...pewnie nie raz naje się włosów kocich...