reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzenie diety Maluszka

reklama
mika ja włąśnie wcinam mandarynkę ale moja śpi to nie woła heh
cytrusy niby po roku ale jak nie uczulą to można próbować,ja muszę kiwi kupić bo można po 7miechu a to bomba witaminy c

Dzięki za odpowiedzi. Muszę w związku z tym wybrać się do sklepu po groszek mrożony.

A jajecznicę zrobiłam z samego żółtka.

Mika ja ostatnio zakupiłam z Bobovity Hiszpański krem o smaku mandarynek. Jest ich tam całe 7% a reszta to inne owoce:-)

Ja dzisiaj zrobiłam młodemu jajecznice na parze i do tego na śniadanko pietke chleba z odrobina masełka. Zjadł wszystko:-)
Coraz wiecej je i jak tylko usiadzie to zaczynamy przygode z BLW.

Ja mandarynki jeszcze bym nie dała ale kiwi owszem. Jutro własnie chce na śniadanie mu zrobic kluski jaglane z kiwi

Ja dzisiaj gotowałam zupkę z zielonego groszku z indykiem i koperkiem. Zobaczymy jak mu bedzie smakować.

Z mandarynką wstrzymam się tak jak piszecie. Dzięki.

reklama
A jajecznice rozdrabniacie jakos bardziej niz dla doroslego?

Mika, mieso do zupy gotujesz oddzielnie od warzyw? W wielu przepisach widze takie zalecenie i sie zastanawiam dlaczego tak radza, w koncu dziecko zjada mieso, to co woda po nim moze zawierac czego nie powinno???

Do góry