Angel.
Zwierzoholik;)
Witam
Przepraszam ze sie tak wtrace we watek ale mam pytanie do mam ktore juz podaja jedzonkoNie pamietam juz tak to bylo z synkiem.Daje juz od kilku dni zupki z ziemniaka i marchwi,wczoraj dolozylam kawaleczek piersi z kurczaczka....zastanawiam sie nad kupkami bo hcyba juz powinny byc ciut inne po jedzonku mimo ze nie je duzo...sa caly czas takie same.jak jest u Was?moze to za malo jeszcze
Angel ja dalam jabluszka sprobowac,starlam troche i zaraz plamka pod okiem wyszla,w trakcie jedzeniaKupowalas tu jakies sloiczki?u nas wrecz przeciwnie,wybor jest duzy az w szoku jestem ze to juz 4mies mozna dawckupilam 3sloiczki w tym owoce zobaczymy czy cos wyskoczy
Hej tak kupuje tutaj te Hipp Organic- póki co marchewka z ziemniaczkiem, a w kolejce wciaz czeka jabłuszko z..jagodami? nie pamietam Ale w te upały to od paru dni nie dostał ani słoika ani kaszki bo pada wczesniej, a za dnia chce pic.
Przynajmniej pije mi bez problemu, lubi ta herbatke polska hipp ( czy bobovita teraz nie wiem ) malina z różą ;-) Wode tez wypije.
Faktycznie smaczkow po 4 msc sporo , widzialam pudingi, jakies sniadanka bananowe, lasagne i inne takie ( sloiki oczywiscie) fajnie, fajnie trzeba popróbowac.
A i kupka identyczna jak u kadzy, az sie zastanawialam czy to ok ale co do joty ja opisala to znaczy, ze jest jak nalezy ;-) I co drugi dzien.