reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków :)

Dziewczyny - wy to macie sile zeby po nocach siedziec...
A ja wczoraj ugotowalam Jasiowi kaszy jeczmiennej i dodalam doz zupki (wlasciwie trudno ta jego potrawe nazwac zupka bo jest zbyt geste :-D) - mialam wizje ze bedzie m iwymiotowal i w ogole, ale zjadl a dzic normalnie zrobil kupe wiec mysle ze kasza sie przyjela

reklama
mam bardz bardzo wazne pytanie. od odpowiedzi waszych zalezy moje dalsze posteowanie - czy jesli 2 razy dziennie kacperek zje kaszke na mleku mod, czy to zaspokaja potrzebna dawke mleka dziennie?

teoretycznie powinny byc 3 porcje mleka w wieku naszych dzieci i u mnie akurat sa - ja zawsze zgodnie z tabela jade :-D U nas jest mleko z butelki rano i wieczorem a okolo 11:00 kaszka ryzowa robiona na mleku mod.
Mysle ze jak Kapsio nie chce pic mleka jako takiego to nie ma sensu go zmuszac. A tej kaszki duzo je????

Mój brzdąc to pochłania już wszystko. cokolwiek mu dam do jedzenia to zje :tak:. Jeżeli chodzi o jedzenie to nie mam z nim problemów i w dodatku nie miał ani jednej kolki :-)a kupki robi takie, że można zrzucić z pieluszki:-D.

Moja Zuzia od 3 dni uwielbia wszystko oprócz obiadków ... wyczynia takie akrobacje przy obiedzie, że ja już wychodzę z siebie ...:-(ony tylko by jadła z naszych talerzy ...

u nas też sa 3 mleka,ale u nas to wygląda tak, że Zu dostaje rano, potem ok. 13-14 ( bo obiad je z nami) i na kolację, a ok. 11 robię jej deserek owocowy z kaszką manną lub mlekiem ...

reklama
Myszko super że kaszka w menu jasia sie pojawiła bez żadnych skutków :tak::-)

Gal trzymam kciuki żeby Zuzinka w końcu sie opamiętała i swojego jedzonka też trochę jadła :tak: W końcu ze skubania z talerzy rodziców za dużo nei zje... :sorry2:

U nas kupska biegunkowe od tygodnia :-( Nie wiem co sie dizeje :no: Czyżby nadal ten cynamon go tak trzymał :confused: Dałam mu dziś smectę, zobaczymy...

Do góry