reklama
Bobovita :-) Michał tez zjada takie zupki i świetnie poradził sobie z tymi kawałeczkami. Dzis pierwszy raz zaserwowałam mu marchewke w kostke jadł pół godziny hihi nie wiem czy bardziej sie zmeczyl czy najdł, bo kawałeki uciekały mu jak juz byly blisko ust :-) ale byl uparty i nie chcial dac za wygraną marchewce hmm a przed kąpielą była kupka z marchewką w kostke hihi
ewula - jakiejto firmy???? nie widzialam nigdzie takiego czegos... No ale jeszcze poczekam i tak ze wzgledu na te grudki...
Z bobovity. Specjalnie nie szukałam samo wlazło w ręce. A te grudki nie są takie straszne, poza tym mozna to zmiksować przecież.
Żania7
mama kochanych urwisków
wypróbuję jak do Polski pojedziemy bo tu w polskim sklepie tylko gerbera pare zup i 3 obiadki
baba.j.aga
Entuzjast(k)a
a u nas wczoraj zadebiutował pomidor
Żania7
mama kochanych urwisków
baba.j.aga i jak synek po pomidorku się czuł?
u nas dziś ryba ze słoiczka chyba smakowała, córcia dzióbek otwierała i zadowolona była
u nas dziś ryba ze słoiczka chyba smakowała, córcia dzióbek otwierała i zadowolona była
SIMAMA
majowa MAMA 2007
Postanowiłam dzisiaj ugotować Piotrkowi mięso razem z warzywami - chyba już jest wystarczająco duży Chciałam dodać też ryż ale nie wiem czy gotować razem ze wszystkim czy osobno i potem dodać?
gosiu, ja gotuje ryż osobno, ze względów technicznych, ale broń boże we woreczku, po co małemu chemia z worka?;-)
Żania7
mama kochanych urwisków
SIAMAMA i dużo go dajesz?
reklama
baba.j.aga
Entuzjast(k)a
zania: wszamał wielki słoik...alergicznych odczynów brak.
gosiu_f a ja bym wsypała trochę ryzu do warzyw i razem gotowało
dawałyście już wołowinę??...bo mam słoiczek (po 6 miesiącu)z fasolką i pomidorem bodajze
gosiu_f a ja bym wsypała trochę ryzu do warzyw i razem gotowało
dawałyście już wołowinę??...bo mam słoiczek (po 6 miesiącu)z fasolką i pomidorem bodajze
Podziel się: