reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków :)

ewula - jakiejto firmy???? nie widzialam nigdzie takiego czegos... No ale jeszcze poczekam i tak ze wzgledu na te grudki...

reklama
Bobovita :-) Michał tez zjada takie zupki i świetnie poradził sobie z tymi kawałeczkami. Dzis pierwszy raz zaserwowałam mu marchewke w kostke :-D jadł pół godziny hihi nie wiem czy bardziej sie zmeczyl czy najdł, bo kawałeki uciekały mu jak juz byly blisko ust :-) ale byl uparty i nie chcial dac za wygraną marchewce :-D hmm a przed kąpielą była kupka z marchewką w kostke hihi

Postanowiłam dzisiaj ugotować Piotrkowi mięso razem z warzywami - chyba już jest wystarczająco duży :confused: Chciałam dodać też ryż ale nie wiem czy gotować razem ze wszystkim czy osobno i potem dodać?

Postanowiłam dzisiaj ugotować Piotrkowi mięso razem z warzywami - chyba już jest wystarczająco duży :confused: Chciałam dodać też ryż ale nie wiem czy gotować razem ze wszystkim czy osobno i potem dodać?

gosiu, ja gotuje ryż osobno, ze względów technicznych, ale broń boże we woreczku, po co małemu chemia z worka?;-)

reklama
zania: wszamał wielki słoik...alergicznych odczynów brak.

gosiu_f a ja bym wsypała trochę ryzu do warzyw i razem gotowało

dawałyście już wołowinę??...bo mam słoiczek (po 6 miesiącu)z fasolką i pomidorem bodajze

Do góry