reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków :)

My wczoraj zaszalelismy, kupiony deserek: jabłko, gruszka i truskawka, chrupki kukurydziane, z obiadu troszkę ziemniaczka i gotowanego kurczaczka;-). Mały przezadowolony.:-D:-D:-D

reklama
Dupa zbita!!! :wściekła/y: :wściekła/y: Pomyliło mi sie i zamiast samego żółtka dodałam do zupy całe jajko!!!!! :wściekła/y::wściekła/y: Od kiedy można podawać białko jajka?
Mam wyrzucić tą zupe czy jeszcze się przyda??

HELP ME!! :zawstydzona/y:

a my dopiero powoli zaczelismy kaszki podawac, przez butelke, bo lyzeczka to w ogole chlopaki nie chcialy, kaszka byla wczedzie tylko nie w buzi. Ah, nawet nie wiecie, jakbym chciala im cos ugotowac i dac obiadek, czy deserek wlasnej roboty. Chociaz z drugiej strony nie wiem, jakbym na to czas znalazla przy pracy i dwojce maluchow:)

No my jeszcze chwilkę zaczekamy na żółtko.
Ja praktycznie 5-6 razy w tygodniu daję zupkę z mięskiem, jemy jagnięcinkę, ja do smaku dodaję Zuzi "Miosowy Ogródek" z Nestle, o smaku marchewki i groszku, smakuje jej, że nie daję rady w jej tempie karmić ją łyżeczką, w ogóle jedzenie u nas, to dużo smiechu i zabawy, mała robi takie miny i wydaje takie odgłosy!!!:-D:-D

Dupa zbita!!! :wściekła/y: :wściekła/y: Pomyliło mi sie i zamiast samego żółtka dodałam do zupy całe jajko!!!!! :wściekła/y::wściekła/y: Od kiedy można podawać białko jajka?
Mam wyrzucić tą zupe czy jeszcze się przyda??

HELP ME!! :zawstydzona/y:

Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba białko gdzieś od 12 miesiąca. jakoś w każdym razie późno.

A unas ostatnio z racji choroby bez nowości.

reklama
Do góry