reklama
Żania7
mama kochanych urwisków
my tez owoce dajemy surowe tre łyżeczką albo daje po kawałku np banan z łyżeczki
baba.j.aga
Entuzjast(k)a
rozbawilaś mnie....Dupa zbita!!! Pomyliło mi sie i zamiast samego żółtka dodałam do zupy całe jajko!!!!! Od kiedy można podawać białko jajka?
Mam wyrzucić tą zupe czy jeszcze się przyda??
HELP ME!!
Może lepiej dopraw i sama zjedz-->zdrowe!
zielono_mi
Fanka BB :)
a my dopiero powoli zaczelismy kaszki podawac, przez butelke, bo lyzeczka to w ogole chlopaki nie chcialy, kaszka byla wczedzie tylko nie w buzi. Ah, nawet nie wiecie, jakbym chciala im cos ugotowac i dac obiadek, czy deserek wlasnej roboty. Chociaz z drugiej strony nie wiem, jakbym na to czas znalazla przy pracy i dwojce maluchow
Gaal
No my jeszcze chwilkę zaczekamy na żółtko.
Ja praktycznie 5-6 razy w tygodniu daję zupkę z mięskiem, jemy jagnięcinkę, ja do smaku dodaję Zuzi "Miosowy Ogródek" z Nestle, o smaku marchewki i groszku, smakuje jej, że nie daję rady w jej tempie karmić ją łyżeczką, w ogóle jedzenie u nas, to dużo smiechu i zabawy, mała robi takie miny i wydaje takie odgłosy!!!
Ja praktycznie 5-6 razy w tygodniu daję zupkę z mięskiem, jemy jagnięcinkę, ja do smaku dodaję Zuzi "Miosowy Ogródek" z Nestle, o smaku marchewki i groszku, smakuje jej, że nie daję rady w jej tempie karmić ją łyżeczką, w ogóle jedzenie u nas, to dużo smiechu i zabawy, mała robi takie miny i wydaje takie odgłosy!!!
Dupa zbita!!! Pomyliło mi sie i zamiast samego żółtka dodałam do zupy całe jajko!!!!! Od kiedy można podawać białko jajka?
Mam wyrzucić tą zupe czy jeszcze się przyda??
HELP ME!!
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba białko gdzieś od 12 miesiąca. jakoś w każdym razie późno.
A unas ostatnio z racji choroby bez nowości.
krupka
Entuzjast(k)a
rozbawilaś mnie....
Może lepiej dopraw i sama zjedz-->zdrowe!
Zdążyłam zmiksować A takie zmiksowane jakoś mi nie podchodzi;-)
No nic - zamroziłam. Dam mu najwyżej za 2 miechy - tyle chyba może postać w zamrażarce?
reklama
mysz1978
dziewczyn y -fajne przepisy znalazlam :-)
zainteresowalam sie tym iz ryba, nobo przeciez wigilia sie zbliza... Akurat w Wigilie Jasio skonczy 7 miesiecy :-)
Książka Kucharska Dziecka - Przepisy dla niemowląt i małych dzieci - www.osesek.pl - Z miłości do Dziecka. Dla rodziców niemowląt i małych dzieci
zainteresowalam sie tym iz ryba, nobo przeciez wigilia sie zbliza... Akurat w Wigilie Jasio skonczy 7 miesiecy :-)
Książka Kucharska Dziecka - Przepisy dla niemowląt i małych dzieci - www.osesek.pl - Z miłości do Dziecka. Dla rodziców niemowląt i małych dzieci
Podziel się: