reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków :)

reklama
U nas wczoraj Janek dostał słoiczkowe miesko z hippa (indyk w puree ziemniaczanym czy jakoś tak). Efekt piorunujący, nie dość że po chwili zwrócił to jeszcze się zaksztusił. Moja mama wyrwała go z fotelika z moją pomocą, do góry nogami małego, tata klepnął zdrowo i po minucie Tuptacz dostał ataku smiechu :-/. A ja mało na apopleksję nie padłam... W każdym bądź razie słoiczki z mięskiem odpadają. Teraz chwilka spokoju, jutro buraczka dostanie.

my wsuwamy swojskie wyroby ...
to nasz zapas (mrozimy) na 2 tygodnie...
2004458857847059750_rs.jpg

wsuwa aż mu się uszy trzęsą,
deserki kupuje
ale banana sama mu miksuje przed podaniem, ma na ich punkcie bzika - zawsze mu mało...
uwielbia soki marchwiowe:-)

Imponujące zapasy Simama. Sama tak spróbuję. Tak się tylko zastanawiam, czy zamrożone potrawy nie tracą na jakości. Moja koleżanka robiła słoiczki i pasteryzowała we wrzątku.

SIMAMA - jestem pelna podziwu :-)
Daj prosze przepisy na te dania. Kurcze - teraz to jest skomplikowane, ale jak wroce do Gdanska to bezapelacyjnie zabieram sie za gotowanie dla Jasia...
A moj maz nauczy sie gotowac dla nas :-D

Simamo ja też podziwiam,​

Ale ja dostałam przepis od Gosiaczka F, Krupka stronkę dała i biore się za gotowanie, jutro po warzywka jade!!!!!!:-D:-D:-D

reklama
Simamo ja też podziwiam,​

Ale ja dostałam przepis od Gosiaczka F, Krupka stronkę dała i biore się za gotowanie, jutro po warzywka jade!!!!!!:-D:-D:-D
No to do roboty mamoQ, sama się przekonalam, że gotowanie zupek jest proste, na pewno Quintusiowi będzie bardzo smakować.
A mój dzisiaj zjadł pół jabłuszka, zjadł bez dosładzania, bo nie chcę go do tego przyzwyczajać. Gotowe deserki mają ten minus, że są bardzo slodkie. A na jakiej tarce wy trzecie jabłka, bo ja z musu na metalowej, ale słyszalam, ze powinno się na szklanej albo plastikowej..

Do góry