reklama
Noukie
Majowa mama 2007
Od 6 czy 7 m-ca mięsko można już gotować razem z warzywami
ANIA, polecam raz jeszcze stronę, którą dawała kiedyś Mysz:
ABC Diety - TwojaDieta.pl - Serwis prowadzony przez dietetyk
Cos mi się nie udaje napisać????
Dzieki za pomoc dziewczyny, Krupka super stronka, jak ja ja mogłam przegapić????
Kluliczek
Babka z laską
U nas wczoraj Janek dostał słoiczkowe miesko z hippa (indyk w puree ziemniaczanym czy jakoś tak). Efekt piorunujący, nie dość że po chwili zwrócił to jeszcze się zaksztusił. Moja mama wyrwała go z fotelika z moją pomocą, do góry nogami małego, tata klepnął zdrowo i po minucie Tuptacz dostał ataku smiechu :-/. A ja mało na apopleksję nie padłam... W każdym bądź razie słoiczki z mięskiem odpadają. Teraz chwilka spokoju, jutro buraczka dostanie.
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Imponujące zapasy Simama. Sama tak spróbuję. Tak się tylko zastanawiam, czy zamrożone potrawy nie tracą na jakości. Moja koleżanka robiła słoiczki i pasteryzowała we wrzątku.
Kluliczek
Babka z laską
a u nas uwielbiany kilka dni temu szpinak z ziemniaczkami jest już beee...
reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
No to do roboty mamoQ, sama się przekonalam, że gotowanie zupek jest proste, na pewno Quintusiowi będzie bardzo smakować.Simamo ja też podziwiam,
Ale ja dostałam przepis od Gosiaczka F, Krupka stronkę dała i biore się za gotowanie, jutro po warzywka jade!!!!!!
A mój dzisiaj zjadł pół jabłuszka, zjadł bez dosładzania, bo nie chcę go do tego przyzwyczajać. Gotowe deserki mają ten minus, że są bardzo slodkie. A na jakiej tarce wy trzecie jabłka, bo ja z musu na metalowej, ale słyszalam, ze powinno się na szklanej albo plastikowej..
Podziel się: