M.M
Mamusia majowa'07 :)
Ja podobnie jak Mysz myśle że z sokami nie ma co przesadzać ;-) Ale ja raczej pod kątem tego że tylko żołądek się zapełnia i dziecko później moze nie chcieć jeść. Popijając coś ciągle miedzy posiłkami cały czas coś w brzuszku jest, i nie czuć głodu. Zresztą w schemacie żywienia którego mniej wiecej sie trzymam jest napisane że dziecko powinno pić na dobę nie wiecej niz 150ml soku owocowego lub 150g deserku owocowego. Piotrek pije ile chce, nie stosuję żadnych sztuczek byle wiecej się napił... Wychodzi tego czasem 160 czasem 100 i jest oki.
Mysz- przecież są też soki bez cukru, ja dodatkowo rozcieńczam wodą żeby nie były takie intensywne, ale samej wody to Piotrek nie chce za nic w świecie No i herbatki różne też lubi A co do mięska to u nas jest uwielbiane Taki prawdziwy facet z niego rośnie, obiad bez mięcha to nie obiad hahaha Choć jeszcze kurczaczka nie próbował wiec moze a nóż mu to akurat nie podejdzie...
Mysz- przecież są też soki bez cukru, ja dodatkowo rozcieńczam wodą żeby nie były takie intensywne, ale samej wody to Piotrek nie chce za nic w świecie No i herbatki różne też lubi A co do mięska to u nas jest uwielbiane Taki prawdziwy facet z niego rośnie, obiad bez mięcha to nie obiad hahaha Choć jeszcze kurczaczka nie próbował wiec moze a nóż mu to akurat nie podejdzie...