reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków :)

aletko- ja też uważam, że jest lepszy niż Avent! są naprawdę godne polecenia, ja ze smoka cieszę się bardziej niż zuzia, bo Tommy nie tylko jest dobry ale fajnie i inaczej wygląda!!!:-)

reklama
Ja też kupiłam ostatnio Piotrkowi butle tommee tippee i są super ale jest jeden problem - są bardzo szerokie i nie wchodzą mi w termos :dry:
A ja jako matka karmiąca mam chyba podświadomą odrazę do wszelkiego alkoholu :confused: Ostatnio wzięłam od męża pół szklanki mojego ulubionego piwka malinowego i po dwóch łykach oddałam, bo było bleeee

No i się skusiłam!!!!!!!.............................. na tommee tippee, tak zachwalacie:-) że ciężko się oprzeć:-DZamówiłam gryzak dziąsełko i smoczek uspokajający.
Mam nadzieje że Rafałowi przypadną do gustu.

witaj reginka. wszystko zalezy od tego jak karmisz. jesli butlą to mozesz powoli wprrowadzac nowosci, bo od 4 miesiaca lekarze zalecają. jesli cycem karmisz to jednak zalecaja by do 6 miesiaca nie dawac nic innego. i dobrze, bo jesczze sie nam znudzą te deserki, obiadki, musiki itp.

Jakie mleczko dajecie dzieciom? Bo ja mam nutramigen ale Piotrek nie chce tego nawet do buzi wziąść.

Właśnie wracam ze szczepienia i zalecili ziemniaki od czwartego miesiąca, ugotować ziemniaczki i marchewkę, zmielić i dodać oliwy z oliwek:eek: Kurcze czy ja to będę potrafiła zrobić? Zupy pomidorowej to bym mu ugotowała ale to?:eek:

reklama
Do góry