reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków :)

aletko- ja też uważam, że jest lepszy niż Avent! są naprawdę godne polecenia, ja ze smoka cieszę się bardziej niż zuzia, bo Tommy nie tylko jest dobry ale fajnie i inaczej wygląda!!!:-)

reklama
Ja też kupiłam ostatnio Piotrkowi butle tommee tippee i są super ale jest jeden problem - są bardzo szerokie i nie wchodzą mi w termos :dry:
A ja jako matka karmiąca mam chyba podświadomą odrazę do wszelkiego alkoholu :confused: Ostatnio wzięłam od męża pół szklanki mojego ulubionego piwka malinowego i po dwóch łykach oddałam, bo było bleeee

No i się skusiłam!!!!!!!.............................. na tommee tippee, tak zachwalacie:-) że ciężko się oprzeć:-DZamówiłam gryzak dziąsełko i smoczek uspokajający.
Mam nadzieje że Rafałowi przypadną do gustu.

witaj reginka. wszystko zalezy od tego jak karmisz. jesli butlą to mozesz powoli wprrowadzac nowosci, bo od 4 miesiaca lekarze zalecają. jesli cycem karmisz to jednak zalecaja by do 6 miesiaca nie dawac nic innego. i dobrze, bo jesczze sie nam znudzą te deserki, obiadki, musiki itp.

Jakie mleczko dajecie dzieciom? Bo ja mam nutramigen ale Piotrek nie chce tego nawet do buzi wziąść.

Właśnie wracam ze szczepienia i zalecili ziemniaki od czwartego miesiąca, ugotować ziemniaczki i marchewkę, zmielić i dodać oliwy z oliwek:eek: Kurcze czy ja to będę potrafiła zrobić? Zupy pomidorowej to bym mu ugotowała ale to?:eek:

reklama
Do góry