reklama
kasro na opakowaniach mleka następnego pisze ze nie może być podawane dzieciom, które są karmione w sposób mieszany przed ukończeniem przez nie 5 miesięcy i nam pan doktor tez powiedział ze następne mleko jak synek skończy 5 miesięcy a my podajemy bebiko
Kluliczek
Babka z laską
Janek jada już jabłka. Pierwszego dnia nie był pewien po co to jest, drugiego zachwycił się jak cudnie się tym pluje, trzeciego otwierał z zapałem buzie i zjadał 2/3 z łyżeczki (1/3 pfuuu na śliniak), czwartego otwierał buzię, robił minę "och co za ochydztwo" po czym wyplwał... Nie wiem, może nie podobało mu się na czym siedział, bo poprzednio był to wielgachny worek sako. Aż boję się, że będę musiała go przywieźć od teściowej, a on jest naprawdę spory, nie mam gdzie go postawić .
A kleik ryżowy jest już fajny, pod warunkiem że jest taki gęstrzy.
A kleik ryżowy jest już fajny, pod warunkiem że jest taki gęstrzy.
Aletka, gosia, to wy też dokarmiacie dzieciaczki mieszankami?? Byłam pewna, że jesteście tylko na cycu.
Ja karmię tylko piersią. Ale ze względu na ogromniasty apetyt mojego syna (je w nocy co 3 godziny) i moje zmęczenie chciałam mu dać butlę na noc, żeby dłużej pospał. Niestety narazie nie dał się oszukać i nic poza cycem nie tknie :-(
M.M
Mamusia majowa'07 :)
No u nas lekarka też chciała dać nutramigen ale poprosilam od razu o bebilon wiec nie przechodziliśmy na szczescie przez faze cuchnącego mleka... Bebilon zaakceptował od razu. Najpierw mieszałam mu troche ale zauważyłam ze jakby mu w ogole róznicy nie robiło wiec szybko zaczełam dawac w całości nowe.
Hej dziewczyny musze Wam powiedziec ze u Nas sukces Julenka w ciagu tygodnia przybrala 230 g Jestem taka happy ze hej! A dostaje jedna butle dziennie i po pociagnieciu troszke z cyca przewaznie wsuwa 120 ml :-) Ciesze sie jak murzyn blaszkami a wiec wg mnie butelka nie taka zla i wszyscy sa zadowoleni na dodatek mi pozniej lepiej spi wiec super
co do butelek my ciagle Avent ale widzialam te Tomee Tipee ale wiecie rozowe no sliczne ;-)nie wiem czy sie nie skusze jak tak chwalicie..
co do butelek my ciagle Avent ale widzialam te Tomee Tipee ale wiecie rozowe no sliczne ;-)nie wiem czy sie nie skusze jak tak chwalicie..
reklama
Podziel się: