reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków :)

Mi pediatra powiedziała dzisiaj, że mam wprowadzać nowe rzeczy dopiero jak skończy 5 m-cy. Skoro cyc mu wystarcza to nie ma potrzeby dawać nic innego.

reklama
ja tez wprowadze nowosci dopiero jak kacperek skonczy 6 miesiecy. na razie daje mu polizac jabłko, ale az sie trzęsie tak mu smakuje. cały czas jedziemy tylko na cycu. ostatnio wypiłam dla rilaksu 2 karmi malinowe i mialam full mlika. cos jednak jest w tym piwie.

gosia jak zrobiłas tą piękna rameczkę dla maluszka? widzę, ze taka nowośćteraz u nas a ja nie wiem gdzie i jak.

śliczny Kacperek w serduszku;):-)

moja zuzia od wczoraj wypiła 3 razy mleczko 150 ml zagęszczone 1 łyżeczką kaszki- narazie 1, ale jak widzę jest ok, kupeczka wczoraj była 2 razy, dzisiaj już 1 mamy za sobą, brzuszek nie boli ...

a ja tam lubię wódkę z red bullem albo wiśniówkę z sokiem pomarańczowym albo malibu albo żubróweczkę z sokiem jabłkowym .....ach!:-p

ja to raz nawet z decka sobie łeknęłam piwka więcej, bo az trzy flaszeczki:-). siedziałysmy do rana na damskiej bibce i o 4 rano kapsiu sie zbudzil, a mamusia po piwku (śmiałysmy się, ze patologia - mama pijana), ale kapsiu juz sam tyskie lizał z butelki więc raczej lubi. a tak powaznie to nic mu nie było:-D. jak będe pamiętałą to wstawie fotki z lizania butli:tak::-)

reklama
No to niezle, od Malego rozkoszuje sie w piwku :-)
Ja ostatnio to taka mam chcice na % szczegolnie na grzane winko albo na piwko imbirowe :tak:ze szok, narazie jednak ciagle zakaz :tak:

Jutro pojdziemy sie moze zwazymy i zobaczymy czy butla cos pomogla w wadze, oby, narazie dostaje raz dziennie tzn na noc po kapieli butelke tzn po piersiach ale juz sie spryciara nauczyla i z cyca to tylko troszke pociagnie i w placz ze butle chce :tak:

Do góry