reklama
ja tez wprowadze nowosci dopiero jak kacperek skonczy 6 miesiecy. na razie daje mu polizac jabłko, ale az sie trzęsie tak mu smakuje. cały czas jedziemy tylko na cycu. ostatnio wypiłam dla rilaksu 2 karmi malinowe i mialam full mlika. cos jednak jest w tym piwie.
gosia jak zrobiłas tą piękna rameczkę dla maluszka? widzę, ze taka nowośćteraz u nas a ja nie wiem gdzie i jak.
gosia jak zrobiłas tą piękna rameczkę dla maluszka? widzę, ze taka nowośćteraz u nas a ja nie wiem gdzie i jak.
ja to raz nawet z decka sobie łeknęłam piwka więcej, bo az trzy flaszeczki:-). siedziałysmy do rana na damskiej bibce i o 4 rano kapsiu sie zbudzil, a mamusia po piwku (śmiałysmy się, ze patologia - mama pijana), ale kapsiu juz sam tyskie lizał z butelki więc raczej lubi. a tak powaznie to nic mu nie było. jak będe pamiętałą to wstawie fotki z lizania butli:-)
reklama
No to niezle, od Malego rozkoszuje sie w piwku :-)
Ja ostatnio to taka mam chcice na % szczegolnie na grzane winko albo na piwko imbirowe ze szok, narazie jednak ciagle zakaz
Jutro pojdziemy sie moze zwazymy i zobaczymy czy butla cos pomogla w wadze, oby, narazie dostaje raz dziennie tzn na noc po kapieli butelke tzn po piersiach ale juz sie spryciara nauczyla i z cyca to tylko troszke pociagnie i w placz ze butle chce
Ja ostatnio to taka mam chcice na % szczegolnie na grzane winko albo na piwko imbirowe ze szok, narazie jednak ciagle zakaz
Jutro pojdziemy sie moze zwazymy i zobaczymy czy butla cos pomogla w wadze, oby, narazie dostaje raz dziennie tzn na noc po kapieli butelke tzn po piersiach ale juz sie spryciara nauczyla i z cyca to tylko troszke pociagnie i w placz ze butle chce
Podziel się: