reklama
krupka
Entuzjast(k)a
No, reedsik też niczego sobie (ale tylko standard!)Krupka,ja zdecydowanie wole reedsika
mysz1978
Fanka BB :)
Tym razem snilo mi sie ze udalo mi sie z jednej piersi odciagnac troche pokarmu - czyli w snach jest juz postep Ale snilo mi sie rowniez ze Maluszkowi dalam mleko (z butelki) o smaku czekoladowym
redds odkad sie pojawil byl moim ulubionym piwem - nigdy nie mialam po nim problemow zoladkowych i wczoraj napilam sie troszke (tak 1/3 puszki - mam nadzieje ze Maluszek nie byl zly )
redds odkad sie pojawil byl moim ulubionym piwem - nigdy nie mialam po nim problemow zoladkowych i wczoraj napilam sie troszke (tak 1/3 puszki - mam nadzieje ze Maluszek nie byl zly )
myszko - Maluszka w III trymestrze trzeba przyzwyczajać do różnych smaków ;-)
Madlen
Fan(ka)
Ja bym bardzo chciala karmic piersia, mam nadzieje ze mi sie to uda
Mam pytanie do mam , ktore maja juz dzieciaczki czy zaraz po porodzie jak sie przystawi maluszka do piersi czy leci siara, bo u mnie sie pojawila siara ale tylko jak scisne piers to wyleci kilka kropel i boje sie ze nie bede miec pokarmu
Mam pytanie do mam , ktore maja juz dzieciaczki czy zaraz po porodzie jak sie przystawi maluszka do piersi czy leci siara, bo u mnie sie pojawila siara ale tylko jak scisne piers to wyleci kilka kropel i boje sie ze nie bede miec pokarmu
reklama
to sie nie bój, bo kazda kobieta ma mleko!!! każda! i nawet na początku jest w stanie wykarmic malucha tylko musi go wtedy częściej przystawiać. ja to wiem z opowiadan mojej znajomej mamy, dla ktorej karmienie było sprawa zasadnicza. niektore matki p oprostu nie chca sie meczyc zeby walczyc o karmienie naturalne, a potem jak dziecko płacze, bo cos zjadły nie takeigo to sie zniechęcaja i przestaja karmic cyckiem, bo butla łatwiej. dlatego nawet jak od razu nie bedziesz z mogła podac cyca, bo np. zabiora dzidzie na badania czy cos to determinacja i cierpliwoscia mozesz nauczyc dzidzie pić nawet po miesiącu. sama czytałam taką historie własnie tu na forum.
Podziel się: