reklama
Kochane róbcie co możecie żeby karmić piersią bo karmienie z butli jest przes... Całe to babranie się ze sterylizacją, rozrabianiem mieszanek, kłopot z każdym wyjściem, no bo jak rozrobić mleko np u lekarza w przychodni... Koszmar! W cycku zawsze świeże zawsze ciepłe, zawsze sterylne Zawsze macie je pod ręką )
Aga
Aga
nie moge bo ona jest za malutka i za slaba - +ale idzie jej coraz lepiej!! Dzisiaj juz sie przyssala, na razie tylko jeszcze nie kuma o co chodzi - bo jeszcze nic nie polecialo jej do buzi.
co do bulti i piersi - zalezy d oczego dizecko jest przyzwyczajone - jesli jest juz np dziecko ktore dobrze umie jesc z piersi i przyzwyczailo sie do tego to jedyne ryzyko ze nie bedize chcialo jesc z butli! Czasem dizeci placza i nie chca jesc mleka mamy z butli -ale to raczej starsze.
Aga
co do bulti i piersi - zalezy d oczego dizecko jest przyzwyczajone - jesli jest juz np dziecko ktore dobrze umie jesc z piersi i przyzwyczailo sie do tego to jedyne ryzyko ze nie bedize chcialo jesc z butli! Czasem dizeci placza i nie chca jesc mleka mamy z butli -ale to raczej starsze.
Aga
reklama
ja mam problem z karmieniem-lekarka przepisała mi bebilon 1,a ja mimo wszystko odciagam pokarm (bo chciałabym karmic piersia-ale nie wiem co z tego wyjdzie) przelewam do butli i daje na zmiane ze sztucznym-normalnie koszmar
Podziel się: