Ewitka
Majowo-lutowa mama
A ja dzisiaj robiłam koktajl truskawkowy na kefirze, ale jakoś bałam się małemu dać, lizał tylko mój kubek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba bardziej kefiru, bo to nieznany produkt mleczny, a synuś to taki niepotwierdzony alergik, choć truskawek też, bo na razie dawałam mu max 2-3 sztuki, a ja lubię taki bardzo mocno truskawkowy (wiecej truskawek niz kefiru) i taki też zrobiłam.bałaś sie z powodu truskawek czy kefiru??
czy z obu powodów?
i pewnie Jasiowi smakowało i nic mu nie było:-)To ja sie juz calkiem naraze Wam jak napisze ze dalam Jasiowi kilka razy "Monte"... A dopiero potem przecyztalam ze niby jest dla dzieci od 3 roku zycia
To ja sie juz calkiem naraze Wam jak napisze ze dalam Jasiowi kilka razy "Monte"... A dopiero potem przecyztalam ze niby jest dla dzieci od 3 roku zycia
Sam mus albo same truskawki w małych ilościach jadł, nawet dałam do kaszki, na razie ostrożnie od obserwacją.to mogłabyś mu zrobić koktail na mleku modyfikowany jakie pija albo sam muss z truskawek.
A zupki i deserki słoiczkowe (również jogurtowe) przeznaczone specjalnie dla maluchów mają bardzo długie terminy ważności, więc jak to jest?Jogurtów o takim długim terminie raczej bym nie dała swoim dzieciom.