reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków :)

reklama
A może ma spuchniete dziasełka ;-)

Szczerze to nie wiem jaka to nawet rożnica bo co mu sprawdzam to wydają mi się takie same:sorry2:. I dzieci powinny mieć ząbki jak najwczesniej bo co one się póżniej namęczą:-( ja mam takie wrażenie, że on co jakiś czas ma atak tylko mu się przebić nie mogą:dry:.

Dzisiaj tez z obiadu nici:-( a dałam mu jego ulubioną rybkę, deser tylko wsunął.

Aniu nie przejmuj sie... moze to chwilowy spadek apetytu :-( Zdażało mu sie to juz?

Mój piotrek też uwielbia krupniczek :tak: Robie mu taki jak nasz "dorosły" tyle że bez soli ;-) Ostatnio daliśmy pierwszy raz rybkę, dokładniej ze słoika Bobovity. Na początku dałam mu tylko troszeczkę i nie posmakowała :no: I cuchnęło tylko paprykarzem :dry: Na drugi dzień zmieszałam z zupką jarzynową i jakoś zjadł ale bez entuzjazmu :no:

Zielono mi- ale zaszalałaś z pasztetem :szok::-) U nas jeszcze nie było :sorry2:

Aniu nie przejmuj sie... moze to chwilowy spadek apetytu :-( Zdażało mu sie to juz?

Mój piotrek też uwielbia krupniczek :tak: Robie mu taki jak nasz "dorosły" tyle że bez soli ;-) Ostatnio daliśmy pierwszy raz rybkę, dokładniej ze słoika Bobovity. Na początku dałam mu tylko troszeczkę i nie posmakowała :no: I cuchnęło tylko paprykarzem :dry: Na drugi dzień zmieszałam z zupką jarzynową i jakoś zjadł ale bez entuzjazmu :no:

Zielono mi- ale zaszalałaś z pasztetem :szok::-) U nas jeszcze nie było :sorry2:

Zdarzało:-(, przez to właśnie co nadrobi z wagą to potem gubi, trzyma fason:sorry2: nie to co mama, właśnie ciacha czekoladowe wcinam:zawstydzona/y:.

No właśnie pisałam już kiedyś że ta ryba tak smierdzi:-:)sorry2::dry:.

Jasio tez lubi krupnik :-)

Rybe z Bobovity tez mam, ale poczekam jeszcze troszke.
Zdecydowanie nie podapasowalo Jasiowi Ragout z indykiem. Cos mi sie wydaje ze on nie lubi niczego co jest troche kwasniejsze i zawiera pomidory, bo to jzu nie pierwszy raz wymiotowal po obiedzie z tym wlasnie skladnikiem :dry:

a ja patrzylam kilka razy juz i zadnych sloiczkow z ryba u nas nie widzialam:no: Ugotowalam raz sama, ale nie posmakowala, biorac pod uwage, ze maluchom smakuja TYLKO sloiczki:)wściekła/y:) kupilabym chetnie i sprobowala, no ale nie wyczaruje jak nie ma.
Mamo Q a Ty widzialas u siebie rybke? Jesli tak, to jakies firmy? Moze to ja jakas slepa jestem, bo naprawde dziwne mi sie to wydaje,zeby rybek nie bylo.

U nas basta chwilowo z kanapkami i innymi różnościami. Dieta po ostatnich ekscesach. Kasza i już. Nie licząc tego że wczoraj wspaniałomyślny tatuś poczęstował go manną na krowim mleku, Ależ byłam wściekła na niego. Bo zaczął płakać jak on jadł i mu dał spróbować. Stwierdziłam że zdebilał chyba. Na szczęscie nic się w nocy nie działo.
Rybki jeszcze nie próbował, pediatra kazało dopiero po roku dać.

reklama
my próbujemu odzwyczaic Wojtaszka od cycowania w nocy juz druga noc nie dajemy za pierwszym razem tak sie złoscił ok godziny ze az go brzuch rozbolał a wczoraj tez sie obudził o 24 popłakał i3 min i poszedła spac bo chyba załapał ze nie dostanie. Wieczorem zjada 210 mleka z kaszka i jeszcez kanapke wiec na pewno w nocy nie jest głodny :) - ostatnio budził sie na cucusia nawet 3 razy

Do góry