reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków :)

co do ryb to nie wiem, ale na pange bym uwazała, boona nawet dla dorosłych moze byc niezdrowa (jakas chemia dodawana)

a w ogole słyszałam wczoraj, ze rybe podawac nalezy po 12 m-cu ("mamo to ja") a słoiczki sa juz od 8 m-ca, tu znów slysze, ze wy juz podajecie - są jakies słoiczki od 6 m-ca z rybą?

tak krupko są słoiczki z ryba kurcze akurat wywaliłam ten słoik i nie wiem z jakiej firmy był jutro jak nie zapomnę to sprawdzę w sklepie
dzięki SIAMAMO jutro zrobię wg Twojego przepisu:)
Aniu co do picia Maja też nie lubi herbatek ani soczków pije ewentua;nie wodę ale tylko i wyłącznie z kubka niekapka lub z łyżeczki i to też mało

reklama
żaniu,
ja dodaje jeszcze do zupek zawsze - herbatkę z koperku włoskiego - ale tylko sam granulat,
tak 1-2 łyżeczki + 1 łyżeczkę herbatki rumiankowej - też granulat...
wtedy "wyroby" cudnie pachną aż chce się wsuwać...:-D

Gosiu czy Ty tak od razu odstawiasz wszystkie karmienia na raz i przechodzicie na butelkę? Bo wszędzie zalecają odstawiać powoli, rezygnując z kolejnych karmień.
a jak twoje piersi się mają?

Gosiu czy Ty tak od razu odstawiasz wszystkie karmienia na raz i przechodzicie na butelkę? Bo wszędzie zalecają odstawiać powoli, rezygnując z kolejnych karmień.
a jak twoje piersi się mają?

Ja musiałam odstawić radykalnie, żeby zacząć brać leki ale gdyby to była moja decyzja o odstawieniu to bym redukowała. Trochę mnie dzisiaj w nocy jedna pierś bolała ale żadnego przepełnienia narazie nie ma.

właśnie dostałam Bromergon na zanik laktacji, bo myślałam, że umrę z bólu :-( siedzę z kapuchą w staniku i pocieszam się zupką chińską i coca-colą ;-)

reklama
A ja dzisiaj żółtko gotowane dałam:dry:,
a rybka u nas jest od 6 miesiąca ale jeszcze nie miałam okazji dawać;-).

Do góry