reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków :)

co do ryb to nie wiem, ale na pange bym uwazała, boona nawet dla dorosłych moze byc niezdrowa (jakas chemia dodawana)

a w ogole słyszałam wczoraj, ze rybe podawac nalezy po 12 m-cu ("mamo to ja") a słoiczki sa juz od 8 m-ca, tu znów slysze, ze wy juz podajecie - są jakies słoiczki od 6 m-ca z rybą?

tak krupko są słoiczki z ryba kurcze akurat wywaliłam ten słoik i nie wiem z jakiej firmy był jutro jak nie zapomnę to sprawdzę w sklepie
dzięki SIAMAMO jutro zrobię wg Twojego przepisu:)
Aniu co do picia Maja też nie lubi herbatek ani soczków pije ewentua;nie wodę ale tylko i wyłącznie z kubka niekapka lub z łyżeczki i to też mało

reklama
żaniu,
ja dodaje jeszcze do zupek zawsze - herbatkę z koperku włoskiego - ale tylko sam granulat,
tak 1-2 łyżeczki + 1 łyżeczkę herbatki rumiankowej - też granulat...
wtedy "wyroby" cudnie pachną aż chce się wsuwać...:-D

Gosiu czy Ty tak od razu odstawiasz wszystkie karmienia na raz i przechodzicie na butelkę? Bo wszędzie zalecają odstawiać powoli, rezygnując z kolejnych karmień.
a jak twoje piersi się mają?

Gosiu czy Ty tak od razu odstawiasz wszystkie karmienia na raz i przechodzicie na butelkę? Bo wszędzie zalecają odstawiać powoli, rezygnując z kolejnych karmień.
a jak twoje piersi się mają?

Ja musiałam odstawić radykalnie, żeby zacząć brać leki ale gdyby to była moja decyzja o odstawieniu to bym redukowała. Trochę mnie dzisiaj w nocy jedna pierś bolała ale żadnego przepełnienia narazie nie ma.

właśnie dostałam Bromergon na zanik laktacji, bo myślałam, że umrę z bólu :-( siedzę z kapuchą w staniku i pocieszam się zupką chińską i coca-colą ;-)

reklama
A ja dzisiaj żółtko gotowane dałam:dry:,
a rybka u nas jest od 6 miesiąca ale jeszcze nie miałam okazji dawać;-).

Do góry