widzę że chrupki kukurydziane to hit sezonu Piotruś też je uwielbia martwiłam się że będzie się nimi ksztusił ale on sobie daje świetnie radę bo one się rozpuszczają ;-) no i zauważyłam że mojemu dziecku smakują najlepiej dorosłe rzeczy z maminego talerza ;-)
reklama
Gaal
Fanka BB :)
Moja żaba też się krztusi, ale oczywiście nam by z talerza wszystko jadła, gdyby tylko mogła Czekam chociaż na 1 zęba z utęsknieniem ...
U nas ze słoiczków jemy deserki, a z nich ostatnio Zuzia polubiła "sałatkę z owoców lata":-)
-Dziewczyny, czy ja już mogę dawać Zuli to żółtko? bo ona weszła teraz w 7 mc, co prawda 6 mc kończy 24, ale "jesteśmy" już jedną nogą w 7 i się zastanawiam ....
-a każdy rodzaj rybki mogę dać? chciałabym jej dać więcej nowości, ale bez tych ząbków wydaje mi się być ciężko....
-a pomimo tego, że żaba nie ma ząbków to mogę jej dać chrupka? p.s. dajecie zwykłe flipsy, czy jakie?
U nas ze słoiczków jemy deserki, a z nich ostatnio Zuzia polubiła "sałatkę z owoców lata":-)
-Dziewczyny, czy ja już mogę dawać Zuli to żółtko? bo ona weszła teraz w 7 mc, co prawda 6 mc kończy 24, ale "jesteśmy" już jedną nogą w 7 i się zastanawiam ....
-a każdy rodzaj rybki mogę dać? chciałabym jej dać więcej nowości, ale bez tych ząbków wydaje mi się być ciężko....
-a pomimo tego, że żaba nie ma ząbków to mogę jej dać chrupka? p.s. dajecie zwykłe flipsy, czy jakie?
M.M
Mamusia majowa'07 :)
u nas zwykłe bezsmakowe flipsy to absolutny HIT!!!
najlepiej wcina takie "wielkie pały"
bo mu w rącze się dobrze trzyma...
U nas identycznie :-)
a ząbki do chrupek wcale nie sa potrzebne bo dizeciaki tak się ślinią że chrupki się szybciutko rozpuszczają ;-) Choć gdy u nas ząbek sie pojawił to zrobił się fajny efetk "chrupania" przy ciućkaniu chrupek
Żania7
mama kochanych urwisków
córcia dziś jadła buraczek, pietruszka, marchewka , ziemniaczek -obiadek
deser -jabłuszko
kawałek pierniczka mi ugryzła ( dałam jej polizać) ale jej smakowało i chciała jeszcze ale piszczała jak nie chciałam jej dać
Gaal co do rybki to ja fileta w kostce miałam bez ości i dałam jej kawalątek, ale wiem ze tu są jedzonka gotowe z rybą
deser -jabłuszko
kawałek pierniczka mi ugryzła ( dałam jej polizać) ale jej smakowało i chciała jeszcze ale piszczała jak nie chciałam jej dać
Gaal co do rybki to ja fileta w kostce miałam bez ości i dałam jej kawalątek, ale wiem ze tu są jedzonka gotowe z rybą
reklama
Gaal
Fanka BB :)
no to jesteśmy po efekcie CHRUPEK FLIPS :-)
zuzia w 7 niebie! zjadła razem 3, a jak chciałam jej wyciągnąć na chwilę to była mega awantura, uciekałam do domu, bo wyła mi na ulicy jakbym ją kto katował, śmiałam się sama do siebie, ale byłam happy, że jej smakuje!
zuzia w 7 niebie! zjadła razem 3, a jak chciałam jej wyciągnąć na chwilę to była mega awantura, uciekałam do domu, bo wyła mi na ulicy jakbym ją kto katował, śmiałam się sama do siebie, ale byłam happy, że jej smakuje!
Podziel się: