reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków :)

reklama
Żaniu ogórek smakował, wszystko mu smakuje co my dorośli jemy:laugh2:,

Gosiu u nas wczoraj był kalafior i było ok;-).

w poradniku widziałam w nawiasie, kolo ryb, ze dwa razy w tygodniu :-)
no cóż zobaczymy jak to bedzie na samych warzywkach, tylko ze nimi to on sie nie najadał :-(

a MY W KONCU DOSTALYSMY WIT D . AZ 3KROPLE LUB TYLKO BO MA POCZATKI KRZYWICY,TZN E ZEBERKA. LEKARKA TEZ POLECILA DAWAC MALEJ 150ML BEBILONU 2 NA KOLACJE.WLASNIE MAZ JA ZMUSZA DO PICIA.NIE BAWI JEJ TO,A RACZEJ BAWI SIE TA BUTELKA TYLKO.SKONCZY SIE NA CYCU CHYBA...

tu tez dzieciom nie przepisują wit D bo mówią ze jest w słońcu a nato a w irlandii przepisują? Wiem że teraz jesteście w Polsce no i kurcze trzeba było do krzywicy dziecko doprowadzic beznadziejna lekarka:wściekła/y:

No w irl tez nie podaja...a tam przeciez mniej slonca niz w Polsce...dziwni sa. No taka to lekarka twierdzila ,ze wytarczajaco duzo slonca jest u nas w czasie lata.Ale moze to bylo spowodowane tym,ze majka ma bardzo male ciemiaczko...i zeby za szybko sie nie zroslo...no nie wiem...moze uda sie wytepic te odstajace zeberka....

U nas zalecane przy karmieniu piersią 5 kropli wit D dziennie a do 3 miesiąca także wit K, przy mleku modyfikowanym nie. I BĄDŹ TU MĄDRY CZŁOWIEKU.

reklama
Do góry