Kluliczek
Babka z laską
No i nie zdzierżyłam i dziś dałam Jankowi szpinak. Zachwyt, szczyt szczęścia, buzia otwarta co chwilkę i tylko aaa, aaa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj mnie tez mieknie serce jak mały patrzy wygłodniałym wzrokiem ale pasty kawiorowej to mu jeszcze nie dam
Daje takie delikatne typu trochę gruszki zeskrobię na łyżeczkę, okruszki chleba, łyżeczkę słabej herbatki, odrobinkę ziemniaczka a pasty kawiorowej to nikomu bym nie dała bardzo lubię.
Wczoraj dawałam Karolci obiadek i mała spryciula przy każdym podaniu łyżeczki zaciskała ją mocno dziąsełkami i nie chciała puścić Sprawiało jej tą ogromną frajdę, bo za każdym razem jak jej wyciągałam łyżeczkę prawie siłą to się chichrała jak nie wiem
Witam. Mam pytanie do mam karmiacych piersia: czy karmienie niespelna 3-miesiecznego dziecka co 1,5 godziny to nie za czesto? Moj synek jest non stop glodny. Karmie go mniej wiecej po 20-30 minut,oproznia piers,bo pod koniec juz sie denerwuje i puszcza i lapie na przemian,a on i tak po tym glodny. W dodatku zasypia podczas jedzenia i nie zawsze da sie wybudzic.Musze go dokarmiac sztucznym. Moze zle robie,bo daje mu 1 piers przy 1 karmieniu. Ale jak dam dwie to do nastepnego karmienia nie zdazy sie mleczko wyprodukowac. Juz tego probowalam,myslalam,ze dluzej wytrzyma. Niestety on co 1,5 godziny,a nawet czesciej sie dopomina. To na pewno jest glod, bo juz wszystko sprawdzilam zanim go przystawilam. Jak widzi cycka czy butelke to szalu dostaje. Bardzo prosze o rade. Co mam zrobic,zeby jadl rzadziej,ale lepiej sie najadal?