reklama
Gosiu czy Twój maluszek już siedzi w kzresełku?
Ja cały czas się zastanawiam nad dodatkowym jedzonkiemKupiłam co prawda 3 słoiczki gerbera z jabłuszkiem ale jeszcze nie dałam. jakaś niezdecydowana jestem.
Mam krzesełko ChiccoMamma, które ma 2 poziomy oparcia - siedzące i takie bardziej pochyłe. Nie wyobrażam sobie zresztą inaczej karmienia. Na leżaczku mi się buja a jedzenie to nie zabawa a na kolanach sama nie dam rady go nakarmić.
Noukie
Majowa mama 2007
U nas też Quintus siedzi w bujaczku, który się blokuje.
A po tym wprowadzaniu nowości to Quintus trzy dni kupy nie robił, dopiero dzisiaj a się biedny napracował, chyba zacznę mu dawac po pół słoiczka, trochę szkoda bo naprawde lubi i nie zwraca tak bardzo po tym jak po mleku:-(
A po tym wprowadzaniu nowości to Quintus trzy dni kupy nie robił, dopiero dzisiaj a się biedny napracował, chyba zacznę mu dawac po pół słoiczka, trochę szkoda bo naprawde lubi i nie zwraca tak bardzo po tym jak po mleku:-(
U nas też Quintus siedzi w bujaczku, który się blokuje.
Może jakiś jeden konkretny składnik go zapiera. Popróbuj trochę, bo jak lubi to szkoda mu wogóle nie dawać. Piotrek np. marchewki nie toleruje.
A kupa co 3 dni to u nas standard. Chociaż wczoraj mnie zaskoczył bo zrobił dwa dni pod rząd.
mysz1978
Fanka BB :)
cala szuflade mam tych sloiczkow Krzeselko juz mamy ale zaczniemy go uzywac jak Jasio bedzie dobrze siedzial dopiero.
Aha - ten deserek gerbera w ktorym znaleziono szklo i ktore wycofano to jablko z brzoskwiniami ale my takich nie mamy chyba jeszcze bo sa od 6 miesiaca.
Szczegoly sa na stronie gerbera ( Gerber )
A propos gerbera to jest konkurs z wyslaniem 20 etykiet gerbera i mozna wygrac samochod - betka - do dziela :-)
Aha - ten deserek gerbera w ktorym znaleziono szklo i ktore wycofano to jablko z brzoskwiniami ale my takich nie mamy chyba jeszcze bo sa od 6 miesiaca.
Szczegoly sa na stronie gerbera ( Gerber )
A propos gerbera to jest konkurs z wyslaniem 20 etykiet gerbera i mozna wygrac samochod - betka - do dziela :-)
Żania7
mama kochanych urwisków
dziekuję galliyh i myszko za rade kupilam smoczek trójprzepływowy dziś córcia dostanie kaszke ryżową na kolacje zobacze czy po nie j bedzie dłuzej spała
reklama
mysz1978
Fanka BB :)
gal - a propos rozszerzania diety to Ty dajesz cos Zuzi??? Ja jestem cala gotowa z zapasami wszelakimi sloiczkow od 4 miesiaca - wszytskie rodzaje i firmy mam zebym wiedziala co Jasiowi smakuje a co nie podchodzi zupelnie :-) Jak jakiegos deserku nie bedzie chcial to nie ma problemu - zjem za niego... Gorzej bedzie z zupkami tylko
Podziel się: