reklama
wiki17082007
Sierpniowa mama'07
Karolki moja Wiki na noc też dostaje teraz 200 ale je około 23-24 i jak to wciągnie to do 6 mam spokój jest tak od 4-5 dni i mam nadzieje że tak zostanie.
Jesli chodzi o obiadki mojego dziecka to wcinała cały słoiczek ten 190 i było mało a jak gotuje sama to zjada taka miseczkę całą i wtedy jest najedzona na jakieś 3-4 godzinki. A teraz skubana się wycwaniła i nie je słoiczków wogóle ostatnio chcialam jej dac bo nie miałam czasu ugotować obiadku to wogóle nie chciała i pluła:-)
Jesli chodzi o obiadki mojego dziecka to wcinała cały słoiczek ten 190 i było mało a jak gotuje sama to zjada taka miseczkę całą i wtedy jest najedzona na jakieś 3-4 godzinki. A teraz skubana się wycwaniła i nie je słoiczków wogóle ostatnio chcialam jej dac bo nie miałam czasu ugotować obiadku to wogóle nie chciała i pluła:-)
Wiki ale ja sie wcale nei dziwie ze corka ci nie chce jesc obiadkow sloiczkowych jak jej pokazalas ze umiesz tez ugotowac :-) U nas jest to samo, coprawda ja prawie zawsze gotuje, a chyab tylko 3-5 razy byl sloik noi okazywal sie porazka. Ugotowanej zupy Szymcio aktualnie wcina 200g.
No to przyznam sie Wam ze my ostatnio poszalelismy
Adas jadl truskawki-cisza,potem mleczna kaszke -i nic.wczoraj zjadł ziemniaczka z obiadu i gotowanego kurczaka-bylam w szoku jak wcinalwyrywal mi mieso z reki-tak mu smakowaloi na razie cisza.Ale dzis dostal sloiczek na obiad risotto z królikiem i brokułami Hippa i jak zazwyczaj słoiczki byly bee tak ten poszedl w migsmakowal ze hoho
Aaaai kupilam Danonki-czekam az przyjdzie mi odwagi zeby dac spróbowaci kupilismu chrupaczki-Adas uwielbia
Adas jadl truskawki-cisza,potem mleczna kaszke -i nic.wczoraj zjadł ziemniaczka z obiadu i gotowanego kurczaka-bylam w szoku jak wcinalwyrywal mi mieso z reki-tak mu smakowaloi na razie cisza.Ale dzis dostal sloiczek na obiad risotto z królikiem i brokułami Hippa i jak zazwyczaj słoiczki byly bee tak ten poszedl w migsmakowal ze hoho
Aaaai kupilam Danonki-czekam az przyjdzie mi odwagi zeby dac spróbowaci kupilismu chrupaczki-Adas uwielbia
wiki17082007
Sierpniowa mama'07
Kira no to odwadi żeby dać spróbować danonka Wiki wcina aż dudni najlepiej chyba smakują jej bananowe jak widzi ze wystawiam z lodówki pudełko to siada i cały czas na nie patrzy
aneta456
kocham i jestem kochana
Kira-No to życzę Adasiowi smacznego danonka.Mam nadzieję że już nic się nie przydaży.My za jakiś czas też zrobimy próbę,na razie lekarka kazała mi zjeść jakiegoś danona ,albo coś na mleku i zobaczyć czy Aluni nic nie będzie.Bylismy wczoraj na lodach i jak na razie żadnych skutków ubocznych nie widać.
Póki co nie mogę Ali bezpośrednio nic podać bo jeszcze na buzi jej nie zeszły te krostki,biedulka ma przez to taką szorstką buzię.
Póki co nie mogę Ali bezpośrednio nic podać bo jeszcze na buzi jej nie zeszły te krostki,biedulka ma przez to taką szorstką buzię.
NataK
Mamusia Kubusia :-)))
kurcze KIRA no podziwiam cię za odwagę, truskawy, kurczak, mleczna kaszka no no... wiec wyglada na to, ze Adas nie ma skazy bialkowej tylko alergię pokarmową, lub mija mu ona powolutku, no to powodzenia z danonkiem, tak mnie dziewczyny skusiłyscie, ze chyba tez sprobuję dac młodemu łyzeczkę ;-)ale najpierw musi mu zejsc wysypka z buźki, chyba po herbatce malinowej lub po kosmetykach moich a moze znajomej z Dublina, tak mlodego wymiziała, ze to chyba od tego pudru
Brawa dla Adasia. Ja dawalam juz jakis czas temu Danonki i nic nie bylo,wogole to slyszalam juz pare razy ze Danonki i Kinderczekoladki nie uczulaja, tzn to mleko z tych Kinderkow, tak sa jakos zrobione ze nie uczulaja. narazie nie daje przez te chorubsko co nas nawiedzilo, wczoraj Zuzia znowu wymiotowala chociaz nic takiego nie dostala, w sumie nie wiem moze ona z przejedzenia, bo zwymiotuje i bawi sie normalnie, ani biegunki nie ma, a nieraz zje zupke i za pol godzinki cycusia wola. Jak beda sie powtarzac te wymioty to do lekarza sie udamy niech brzuszek sprawdzi.
Adas,Karolek, Kubus, Ala - smacznego Danonka
Adas,Karolek, Kubus, Ala - smacznego Danonka
reklama
wiki17082007
Sierpniowa mama'07
Słuchajcie dzisiaj do deserka morelowo jabłkowego Gerbera wrzucilam trochę ryżu preparowanego ale mala mlaskala i jak narazie nic nie jest mysle że raczej nie powinno nic jej być ale jadła i jadla aż sie trzesla jak był juz koniec dla mnie dziwne bo zazwyczaj deserek to na dwarazy szedł
Podziel się: