reklama
Kludi
Mama Filipka i Franusia
Ja od jakiegoś czasu daję Filipkowi danonki, albo jemy razem na pół danio;-),jak mu daję to aż się trzęsie tak mu smakuje i z daleka już buźkę otwieraNaturalny jogurt próbowałam dać Filipowi ale nie chce i strasznie się krzywił przy nim więc nie będę go męczyć i wpychać na siłę.Mojej siostrze lekarz powiedział że można dawać jogurty ale nie actiwię, dlaczego to mi już nie powiedziała
Karolki
Podwójna mama:)
U nas po danonku ciszacos podejrzewam, ze ta nasza alergia na bialko mleka to troche na wyrost bylaale z mleczka nie zmieniamy do roczkuwprowadzimy na stale jogurciki i deserki z twarozkiem i zobaczymybo ani wysypki nie bylo ani sluzu:-);-)
NataK
Mamusia Kubusia :-)))
Karolki [COLOR="Red"o to bomba, wiec podobnie jak u Kiry, po mlecznych przekąskach cisza, aby tak dalej, ja jeszcze sie wstrzymuje, bo maly cos mi sie zakropkował po kaszce malinowej, wiec daje mu jeszcze troszkę czasu ;-)]n[/COLOR]
Karolki - juz pisalam wczesniej ze slyszalam ze Danonki rzadko uczulaja, nie chce twierdzic napewno ale chyba mowil to jakis dietetyk w Warszawie w szpitalu mojej bratowej. U nas tez po Danonkach nic nie jest a po mleku Zuzia wymiotuje. Moze sprobuj dac Karolkowi troche kaszki mlecznej to zobaczysz czy rzeczywiscie alergia minela, oby tak bylo
NataK
Mamusia Kubusia :-)))
a my dzis po probie z Danonkiem i niestety odpada podalam malemu rano malusi kubeczek, taki doslownie na 4 łyzeczki, po poludniu wysypało go za uszkami-pomyslalam sobie, ze nie jest tak zle, bo buzinka czysta i kupka tez ok., ale przy rozbieraniu do kąpieli doznalam szoku-ma pokrzywkę na calym tułowiu, pod paszkami, w pachwinach i pod kolankami-jeszcze niegdy nie byl tak obsypany wiec poczekamy jeszcze z pol roku i sprobujemy ponownie, zal mi go strasznie-nie moze jesc tego co najlepsze, najgorsze to to, ze wcinal tego danonka ze smakiem jak nigdy:-(
reklama
Podziel się: