agaundpestka
Fanka BB :)
My nadal na samym cycu, ale dzis chyba bedzie ten wielki dzien i ugotuje mu dynie, on tak placze jak ja jem chce mi wyrwac zawsz cos z reki i pcha do swojej buzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aga jak ja cię rozumiem, mój też gapi się w otwartą buźką jak ja albo m jemy, ale odwlekam moment rozszerzania diety, bo po trudach jakie przeszłam tak pokochałam karmienie UU, że nie chcę się z tym rozstawać
Iwon a myślisz że takie 20 ml to coś mu w ogóle daje może to nie głód...
a moja Kropka dziś zjadła z butelki 210 i jeszcze dojadła 3 minuty z piersi myślicie że po takiej porcji z butli powinnam jej jeszcze pierś proponować???
Kochane,
Prośba o wskazówkę. Kupiłam poniższą kaszkę. Chciałabym ją podawać na noc, ale w sposobie przyrządzania jest napisane, że na 150ml wody dajemy 4-5 łyżek stołowych kaszki. Wychodzi z tego papka do podania łyżeczką.
BoboVita kaszka Smaczna Kolacja mleczna ryżowo-kukurydziana z bananami | Zobacz etykietę | Nasze produkty | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
Czy Wy też podajecie swoim dzieciom takie kaszki łyżeczką, czy np. stosujecie inne proporcje tak żeby mogły ją wypić w butli albo np. dodajecie tej kaszki do np. mm? Jak jest u Was? Bo ja wolałabym na noc podać jednak butlę a nie miseczkę...
Będę wdzieczna za wskazówkę.