Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieki katrina czyli hmmm skoro od 3tygodni maly ciamka kleik ryzowy, plus jabluszko, to moze moglabym zapodac mu te kaszke hmmm- ona jest malinowa
ja tez kupuje orkisz i owies
W sumie...skoro ja i tak raz dziennie podaję mm (hipp) to może HIPP KASZKA NA DOBRANOC BANAN-SUCHARKI 500g NIEMCY (2672691619) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ?
Carla- a one przypadkiem nie maja cukru w skladzie? Ja bym takich smakowych jednak nie dawala. Sama juz nie wiem....na razie kupilam kaszke z Nestle ( z linku, ktory wkleiłam) , a szwagierka na dniach przywiezie te z Holee
dziewczyny a czemu nie chcecie zwykłej kaszy manny?
Bez cukru są.
Wiem....temat przyszłościowy w sumie, ale czy warto?
http://www.just4kids.pl/web/wean-machine-przeciskarka-wyciskarka-owocow-warzyw-deserkow-obiadkow-innych-produktow-p-7.html
Ciach temat trafiłam za pół ceny na Allegro, więc biorę ;D
Z lenistwa?