reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzanie diety Maluszków

asco tez sie nad tym zastanawiałam-powiedz mi czy jak chrupnie taki kawałek to sie nie zakrztusi??
i jak to sie nazywa?? poszukam na ebayu

reklama
Pinia - ta siateczka ma maciupenkie dziurki, zaden wiekszy kawalek przez to nie wyjdzie, chyba ze siateczke przegryzyzie;)

Ja daje Jaskowi w tym biszkopty i swieze owoce, ciastko suche i kruche, nawet twarde, wiec musi sie napracowac, aby wysssac tego biszkopta, z owocow to sam sok wyciaga i troszke miazszu. Wkaldam mu malutkie kawaleczki, aby mu bylo latwo nad tym "pracowac":-D

Tu sie to nazywa Nuby Nibbler.

Chyba mojemu Jankowi też taki wynalazek sprawię, będzie miał zajęcie ;)

U nas cielęcina nie zachwyciła :/ Zresztą chyba mu się ten skok w końcu kończy, bo mniej się wybudza w nocy, mniej je..

Czytam o tym waszym karmieniu itp i moge smialo powiedziec ze moje dziewczynki jedza wszystkie obiadki jakie bym im tylko kupiła- oczywiscie te w odpowiednim dla nich wieku:) deserki tez wcinaja równo choc wiadomo ze sa lepsze dla nich i gorsze smaki:)

Pewnie Ameryki tym nie odkryłam, ale chciałam się z Wami podzielić moim znaleziskiem ;) W każdej herbatce jest cukier, a ostatnio jak byłam w Tesco to znalazłam herbatkę niemiecką w małym słoczku 23g bez cukru za niecąłe 4zł :D Na pewno zdrowsza niż te wszystkie duże pudła :) I choć Jaś przyzwyczajony do słodkiego picia, bo soczki i herbatki dotąd popijał, to zaakceptował nowy smak i cieszę się, że mu zdrowsze piciu daję, bo woda u nas jest na nieeeeeeee ;)

szkoda że u mnie nie ma tesco tyle ciekawych produktów i promocji mnie omija

u nas dzisiaj pomidorowa ze świeżych pomidorków z makaronem i kurczaczkiem cała miseczka pochłonieta zostało jeszcze na jutro:)

reklama
Do góry