reklama
Asco
Fanka BB :)
Pinia - ta siateczka ma maciupenkie dziurki, zaden wiekszy kawalek przez to nie wyjdzie, chyba ze siateczke przegryzyzie
Ja daje Jaskowi w tym biszkopty i swieze owoce, ciastko suche i kruche, nawet twarde, wiec musi sie napracowac, aby wysssac tego biszkopta, z owocow to sam sok wyciaga i troszke miazszu. Wkaldam mu malutkie kawaleczki, aby mu bylo latwo nad tym "pracowac"
Tu sie to nazywa Nuby Nibbler.
Ja daje Jaskowi w tym biszkopty i swieze owoce, ciastko suche i kruche, nawet twarde, wiec musi sie napracowac, aby wysssac tego biszkopta, z owocow to sam sok wyciaga i troszke miazszu. Wkaldam mu malutkie kawaleczki, aby mu bylo latwo nad tym "pracowac"
Tu sie to nazywa Nuby Nibbler.
izabela 1982
Fanka BB :)
Nuby Nibbler a ile ja sie kiedyś zastanawiałam po co to jestAle też kupię małemu żeby się nie zadławił
Czytam o tym waszym karmieniu itp i moge smialo powiedziec ze moje dziewczynki jedza wszystkie obiadki jakie bym im tylko kupiła- oczywiscie te w odpowiednim dla nich wieku deserki tez wcinaja równo choc wiadomo ze sa lepsze dla nich i gorsze smaki
Pewnie Ameryki tym nie odkryłam, ale chciałam się z Wami podzielić moim znaleziskiem W każdej herbatce jest cukier, a ostatnio jak byłam w Tesco to znalazłam herbatkę niemiecką w małym słoczku 23g bez cukru za niecąłe 4zł Na pewno zdrowsza niż te wszystkie duże pudła I choć Jaś przyzwyczajony do słodkiego picia, bo soczki i herbatki dotąd popijał, to zaakceptował nowy smak i cieszę się, że mu zdrowsze piciu daję, bo woda u nas jest na nieeeeeeee
reklama
Podziel się: